Muodonmuutoksia

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2007.

Lauantaisaunassa

Saunoin pitkästä aikaa veljeni P:n kanssa. Tapaamme aika harvoin, ja olikin hauska rupatella niitä näitä. Samalla selvisi, ettei P vielä tiennyt mitään vauvaprojektistani. Sain oikaista muutaman P:n hieman ennakkoluuloisen kommentin. Mutta sain samalla reilusti huumorin sekaista rohkaisua projektin onnistumiseksi.

P oli ensimmäinen perheenjäsenistäni, joka sai tietää homoudestani joskus kauan sitten. Kuka käskee mennä penkomaan isoveljen huonetta.... ;)


Voi surku!

Eriarvoisuus ja suvaitsemattomuus voittivat. Eli entinen meno jatkuu ja NATO:n portit raottuvat. Tuleekohan suurpääoman marionetista seuraava johtajamme?

Vihreät hallitukseen?


Ihana mies olen ma

Olen elämäni aikana kirjoittanut monta ansioluetteloa, joten itsekehussa olen oikein harjaantunut.

Siispä:

1. Olen älykäs.

2. Olen sympaattinen.

3. Olen empaattinen.

4. Olen johdonmukainen.

5. Olen pitkä ja raamikas, monien mielestä komeakin.

6. Olen luova ja näppärä käsistäni.

Olisin keksinyt monta ominaisuutta lisää, mutta jätän kuitenkin tähän pyydettyyn kuuteen.

(7.) Olen tylsä, enkä taaskaan haasta ketään. Taidan siis olla myös tosikko. :)


Lihan värinää

Leppoisa opiskelijaelämä on sitten tältä erää ohi. Myöhemmin keväällä on toki muutama näyttökoe, mutta varsinainen opiskelu jatkuu vasta marraskuussa.

Tänään minua pyydettiin haastateltavaksi erääseen laajalevikkiseen opiskelijalehteen. Jutun tarkoitus on ymmärtääkseni esitellä tohtorien vaihtoehtoisia selviytymistarinoita. Teema onkin erittäin hyvä, sillä mediasta kuulemme liikaa Filatovien ja muiden samanhenkisten maailmoja syleileviä loruja tohtoriuden tuomasta onnesta ja autuudesta.

Ja asiasta sadanteen.......

Mäntsälään jäi eräs söötti opiskelijapoika, jota olen viime aikoina vilkuillut ihan salaa ja varoen. (Minä tuhma setä!) En ehkä enää koskaan näe hänen iloisia ruskeita silmiään. Ajatus tästä saa mieleni haikeaksi, mutta onneksi hän ei kuitenkaan näytä Pushkinilta. ;)


Haastetta

Kiitos Alesso! Otan haasteen vastaan, vaikka inhoankin kaikenlaisia kiertokirjeiden tapaisia juttuja.

Yritäpä nyt keksiä itsestäsi kuusi kummallista ja ihmeellistä asiaa. Yritän kuitenkin, ja itsekukin saa suhtautua kertomaani niin vakavissaan, kuin haluaa. ;)

1. Elin entisessä elämässäni jossain Mustanmeren pohjukan rannikolla. Sieltä olen löytänyt toisen henkisen kotini, ja sinne palaan aika ajoin unissani. Tosin myös Vladivostok on joskus yöllisten retkieni kohde, syystä tai toisesta.

2. Juurrutin ensimmäisen pistokkaani n. 8-vuotiaana. Koekasvina oli juoru, ja juurten ilmestyminen pistokkaaseen vaikutti ratkaisevasti koko loppuelämäni kulkuun.

3. Olen yltiöromanttinen ja Chopin saa minut pois tolaltani. Jos hän eläisi nyt, kävisin jokaisella hänen keikallaan.

4. Ihastun helposti ja kuolettavasti miehiin, jotka vähänkin näyttävät Aleksandr Pushkinilta.

5. Nostalgisen luonteeni takia olen aina ollut kiinnostunut kaikesta menneestä (ja kuolleesta), dinosaurusten ravintokasveista, muinaisista kulttuureista ja menneiden vuosikymmenten yhteiskunnallisesta aktiivisuudesta.

6. Edellisestä huolimatta katson luottavaisin mielin tulevaisuuteen.

(7.) Olen tylsä, enkä haasta enää ketään.