• Mary Bell

My name is Holly and I'm from L.A. I've got nothing intelligent to say

Olen kovaa vauhtia sopimassa treffejä lauantaille. Neutraalille maaperälle, ilman salliessa ulos.

En ole eron jälkeen muuta kuin antanut alapäätäni muutamalle sitä halunneelle, käynyt muutamilla treffeillä jotka eivät johtaneet muuhun kuin turhautumiseen (sekä hyvin huvittavaan masturbaatioon Evitan pyöriessä taustalla). Nyt olen kuitenkin ihan kiinnostunut ja innostunut, odotan tapaamista ja vatsassa ihan hieman.. no, olen innoissani.

Tämä on siis se nettituttavuus josta olen aiemmin puhunut, mikä ei oikeasti kuulu minun tapaani hoitaa ihmissuhteita. Mutta mutta, kai se pitää hyväksyä että ajat muuttuvat.

JA seuraava kriisi on tietysti se, että vaikka juttu sujuu ja huumori osuu yksiin näin virtuaalisesti pelkään sitä vaivaannuttavaa hiljaisuutta ja hermostunutta hymähtelyä. Mitä jos en olekan niin hauska ja nokkela hahmo kuin olen kuvitellut?

Olen pyytänyt muutamaa kaveria ja ystävää järjestämään minulle sokkotreffit. Kunnia josta he ovat kieltäytyneet koska olen kuulemma liian (en muista varmaksi oliko juuri oikea termi) outo eivätkä he tiedä ketään kenen kanssa minulla voisi natsata. Myös toinen ystävä jutteli kanssani ja sanoi että ymmärtää kyllä, että kyllä minulla tämän häijyn kuoren alta löytyy aarre mutta kovin hankala on kuoren läpi päästä. Tai siis se vaatii omanlaatuisensa ihmisen.

Näillä eväillä siis olen menossa. Liian outo ja kova kuori. Kokematon nettideittailussa ja taipumus ottaa valtavat humalat jos hermostuttaa ja puhua taukoamatta sekä laukoa luokattomia vitsejä, joita ihmiset eivät tunnista vitseiksi. Ja vaikka tunnistaisivatkin eivät löydä niistä mitään hauskaa.

Ja näillä puheilla vaatimaton pyyntö kavereille; olkaa puhelimen ääressä josko tulee vaikka tarve saada muuta seuraa..

2 kommenttia

Rokkihomo

15.8.2008 20:33

Jos tulee tarve, ja jos olet nyt Turussa, niin Klubillahan on lihatiski iltasella joka tapauksessa.

(Sokkotreffit ovat painajaista. Silti, sillä lailla yksi ystäväni päätyi klassisesti kihloihin saakka. Ja siis ovat yhdessä edelleen.)

Mary Bell

16.8.2008 04:16

Lihatiskit eivät ole koskaan olleet minun näyttämöni. Mutta kiitos informaatiosta kuitenkin. Olisi ollut hauska tavata, en kiellä, mutta ilta sujui hyvin muutoinkin. Olen tämän illan jälkeen lähdössä 3 viikon roadtripille San Fransiscosta New Yorkiin lokakuun lopulla marraskuun alussa. Päässä surraa.

Huomiset sokkotreffit.. olen innoissani ja jännittynyt mutta samalla hyvin kyynisen tietoinen siitä, että kyseessä ovat sokkotreffit, tavallaan. Olen huomenna enemmän leveleillä asioiden suhteen.