• Mary Bell

I have a dream

Minä olen elämässäni ihan tosissani haaveillut ja unelmoinut vain muutamasta asiasta. Yksi niistä on matkustelu ja tämän haaveen olen saanut toteuttaa, ihan kiitettävän monta kertaa. Yksi haave ylitse muiden on ollut road trip Amerikan halki, nähdä Las Vegas, Grand Canyon ja Graceland sekä tietysti San Fransisco.

Muutama kaveri on suunnitellut matkaa halki Ameriikan ihmemaan ja eilen illalla kun asiasta puhuttiin totesin vain olevani hieman kateellinen. Saunan ja samppanjan voimin (sekä grillatun halloumin ja kasvisburgerin) asiaa pähkäiltiin ja ystäväni tarjoutui lainaamaan minulle matkarahat joustavalla takaisinmaksulla. Reissu siis alkaisi lennolla San Fransiscoon, josta (pähkinänkuoressa) Las Vegasin kautta ajettaisiin New Yorkiin. Aikaa noin 3 viikkoa, mukana 6 henkeä (6 rentoa ja hauskaa ihmistä) ja yksi suuri haaveeni olisi tehty, saavutettu ja toteutettu (haave jonka en kuvitellut koskaan oikeasti olevan mahdollinen).

Kaikki olisi ihan hyvin jos ystäväni ei olisi luvannut lainata rahoja. Minulla ei olisi mitään mahdollisuutta lähteä. Mutta voinko sanoa "Ei" tälle tarjoukselle? Voinko olla kokematta ja lähtemättä?

(Pelkkä ajatuskin reissusta saa ihoni kananlihalle ja veden nousemaan silmiin. Eiköhän siinä ole vastaus kysymykseeni..)

3 kommenttia

pelsepuuppi

16.8.2008 11:18

totta vitus sä lähdet.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Torontosta

16.8.2008 15:12

Good,, kaikki on isompaa talla puolen Atlanttia. Kevat tai myohemmin kesalla on paras aika tulla.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Mary Bell

16.8.2008 15:37

Ja parasta tässä kaikessa on meidän matkamme on tarkoitus alkaa 2 kuukauden kuluttua.. Minulla on epäilys sydämessä, myönnän, enkä usko mitään ennen kuin istumme koneessa matkalla yli meren.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi