• Juksteri

I'm a lady

Helsingin Stockmannin kosmetiikkaosaston MAC-pistettä koristaa Dame Ednan glamour-kuvat. Mitä ihmettä? Onko MAC tehnyt avauksen kohti... uusia asiakaskuntia?

Ja eikö Dame Edna ole jo vähän passé? Emily Howard olisi tuoreempi ja hauskempi. Olenko muuten ainoa, jonka mielestä Emily Howard on ilmetty Sofi Oksanen?

http://www.youtube.com/watch?v=d64PFcJvMds

Mikäköhän siinä on, että naiseksi pukeutunut mies on niin hauska? Eikö se loukkaa trans-ihmisiä ja eräällä tavalla myös naisia? Oikeastaanhan huvittavaa on se, miten ahdas on se käyttäytymisen alue, joka on miehille sallittua, sekä homoille että heteroille.

Uusimmassa City-lehdessä lukija kysyy, mistä syystä monilla homomiehillä on baarissa neitimäinen puhetyyli ja käsieleitä. Tähän Ranneliikkeen oma smo yrittää antaa vastauksen, että hyväksyessään homoutensa homo voi myös omaksua tällaisen roolin. Ehkä niin. Eikä siinä mitään pahaa, vaikka olisikin neitimäinen. Tulee vain mieleen, että eikö neitimäisen homonkin rooli ole aika ahdas.

4 kommenttia

Torontosta

2.2.2009 14:56

Katso" torontosta" vahaa blogia

Juksteri

2.2.2009 22:03

Kappas. Globaalia toimintaa.

Torontosta

3.2.2009 03:08

M.A.C oli Canadian company, Franck ,perustaja joka kuoli aids vuosia sitten, teki siita ison busineksen. Sitten Lauder osti sen etta paasivat sita myymaan japaniin ja muuaalle orient. Ja samalla qlinicaansa ja myita Estee Lauder linjoja.

Torontosta

3.2.2009 03:09

PS,Clinique