• coco

Kiitos Enter

Mitaan erikoista muotia taalla ei ole, samaa varmaan kuin siella. Yksi vanha idea on nakynyt: kauluspaidat,raitasia ja varillisia, valkoisia hyvin silitetty ja vaikka tarkatty. Buffalo jeans ja deck shoes. Tukka vaalennetuilla ja valiin tummennettuja raitoja. Tai leobardi taplatty.
Meilla on ollut koti partyja enemman ennen, tai dinnerparty johon on kysytty useampi gay friend. Nyt ne alkaa olla harvemmassa on kai ihmisilla kiire tai ei enaan kiinnosta. Uudenvuoden ,oscar ja pride partyja viela on. Oh, naita gay poikia menee kasi kadessa ryhmassa shopping ja teatteriin ,movies.
Pizza mita aina tilaan on pepperoni, sipuli ,vihrea pippuri ja herkkusienia,bacon joskus exra mozzarella.
On vaikea enaan loytaa REAL pizzaa kun ne kaikki aineet on plastiikkaa tomato sauce mukaan lukien. Sienet kai on real.
Jotain vikaa kommentti ei auvennut,taytyi tahan vastata,Enter.
Meilla on nuutama skinhead (gay) muuten ne on jo passe', sukupuuttoon kuolleet.
Paljon kovin monella on koiria useimmin,kissoja myos meilla on 3:Trixie,Tiina ja Sweetie. Moet naista gayqueens ei saisi pitaa mitaan elimia kun eivat kerkia menoiltaan huolehtimaan nissta kunnolla, vievat pissalle ulos kun on aikaa. Tyon,baarin jalkeen kovalla kiiruulla, Hissit on usein koiria taynna. ei sekaan oikein mahdu.

6 kommenttia

Enter

12.5.2006 22:55

Kuinka monta gay-baaria on sinun asuinalueellasi? Minkälaisista paikoista pidät? Minkälaisia ne ovat?

coco

13.5.2006 03:12

Meilla on joku 25 gay bars tassa alueella. Pdan paikoista jotka ovat vahan hiljaisempia,ainakin tyon jalkeen vallannkin perjantaina tykkaan menna muutaman drinkin jumaan.Ja puhumaan tuttujen kanssa. Useimmissa baareissa ne pelaa bingo 3-5 iltapaivalla, silloin ei saa puhua aaneen tai ne huutaa shut up.Tauon aikana kaikki juoksee kadulle tupakalle. Ei ole enaan kunnon relaxing bar missa voisi unwind tyon jalkeen missa voisi kuulla mita toiset sanoo. On tietysti hyva sanoa mene kotiin,mutta kun haluan katsella muita ja tavata tuttuja ja puhua.Ei kaikki ole hakemassa seuraa aina. (Vasta myohemmin illalla,ketka ovat). Paikat ei ole sen kummallisempia, joitakin on niin tredy niissa en oikein viihdy. Ne on valkoisia neon,ja kylmia paikkoja joihin seisovat models menevat.Katsokaa meita ,ala uskalla sanoa mitaan meille. Pretty boys. Tyhjapaita. High on dope. Trendy martinis. Pina colada. Designer label vaatteissaan.Waste!
Muuten tavallisissa paikoissa ei ole mitaan rajoja kaikki tulee toimeen varista tai muusta erilaisuudesta valittamatta. Gay miehet ovat suvaitsevia.
Tata sinulle Enter.

Enter

13.5.2006 09:42

OK. Kun joskus tulet Suomeen, niin huomaat, että olemme valovuosien päässä siitä tarjonnasta ja tasosta, ja yleensäkin sosiaalisuuden asteesta, mitä siellä kotikaupungissasi gay väki ovat. Todella tylsää. Todella kallista. Todellakin pettymys. Täällä homot kännäävät ja se voi olla jopa eksoottista katsella tai sitten ei. Kannattaa ottaa se huumorilla, jos voi.

Suomalaiset ovat juroja, jäykkiä ja jotenkin vakavia, myös homomiehet. Alkoholi tekee joistakin vakavia eikä iloisia. Depressio tulee pintaan?

Kun on kaunis mies, siitä voi tulla myös kompleksi. En tiedä miksi niin käy. Jotkut ratkaisevat ongelman pukeutumalla naiseksi. Ehkä kaunista miestä ei pidetä miehekkäänä, ehkä arvostetaan fetisistä kuvaa miehekkyydestä, kuten bear tai vastaava. Kuinka paljon siellä käydään kuntosaleilla? Meillä alkaa olla suosittua natural bodybuilding. Minulle ei ole koskaan oikein selvinnyt, miksi pitäisi olla "heteronoloinen" gay?

Enter

13.5.2006 10:29

Unohdin kysyä ehostamisesta. Kuinka yleistä on meikkaaminen homomiehillä ja miten he sen tekevät? Käyttävätkö he eyelineria? Onko homomiehille omia meikkisarjoja? Meillä miesten meikkaaminen on yleistynyt lähinnä nuorilla muusikoilla tai musiikin harrastajilla.

Tui

15.5.2006 16:10

Täällä meillä turussa ei ole yhtään varsinaista gay-baaria, yksi gaymyönteinen mutta ei enää yhtään sellaista oikeaa gaybaaria. Ei sillä että en minä välttämättä kaipaa eristäytymistä muista ihmisistä (heteroista) mutta tuntuu hassulta ettei täällä ole yhtään gaybaaria. Millainen on lesbo-kulttuuri siellä teillä päin?

coco

18.5.2006 00:42

MAKE UP,ENTER.
Miehet meikkaa,vallankin business miehet. Me kaytetaan usein ko-hl tai eyeliner,varia tai rusketus puuteria. J-P Gaultier on yksi miesten sarja,mutta ne kaikki on liian keltaisia tai punaisia valkoiselle miehelle. Kalliita kun tulee euroopasta (import taxes jne)
Laitan tahan kuvan itsestani niin pian kun loydan taydessa meikissa.