• coco

Lesbian bars

Dear Tui.
Meilla on muutama lesbian paikka taalla niista
2 vain naisille.
Mutta gay baareihin voivat ihan menna koska vaan. Ei ole mitaan rajoja. Myos gayfriendly paikkoja on missa kaikenlaiset ihmiset tapaavat ja puhuuvat sita tata. Tietysti taalla isossa kaupungissa on kaikenmailman ihmisia enemman kuin pienemmissa.
Pride weekend niilla on oma paraati, Dyke Parade. Joku 6000 lesbian ottaa osaa.

6 kommenttia

Tui

16.5.2006 11:18

En ole koskaan oikein ymmärtänyt miksi lesbojen pitäisi piiloutua omiin baareihinsa jonne on miehiltä pääsy kielletty.

Enter

16.5.2006 14:26

Kirjoita uudelleen mitä silloin aikaisemmin yritit.
Olisin kiinnostunut ruoasta ja tavarataloista, marketeista. Minkälaista on arkiruoka ja kuinka paljon ostetaan valmista? Kuinka paljon tehdään itse ja mitä tehdään? Suosittuja ruokalajeja? Paljonko maksaa viikon ruokakassi. Minulla on sukulaisia Länsi-Kandassa lähellä Vancouveria, mutta yhteydenpito on harvaa. Yhdessä vaiheessa olisin halunnut päästä Suomesta pois ja he pelkäsivät, että yrittäisin sinne, kun siitä kirjoitin siitä ja yhteys katkesi joksikin aikaa.

Voithan kirjoittaa välillä pelkästään englanniksi jos se helpottaa, osan.

coco

17.5.2006 02:30

Eiko sinulla ole e-mail address, Enter? Jos ei niin kirjoitan tahan blogi sitten.
Scherzo sanoi ala idle enempaa kuin 1/2 tuntia. Koitan kirjoittaa nopeammin.

coco

17.5.2006 02:34

Heiila on oikeus,Dear Tui, olla keskenaan,kun sita haluavat. On myos all men bars, joihinka ei naisia haluta.
Yleisimmat ovat kaikille, paljon kivempaa.

coco

18.5.2006 00:30

Enter,me syodaan English style fish & chips,frozen. Boston baked beans ja bisckets,Brian tekee. Curry kanaa (luut ja nahka poistettu ) ja paistettua riisia. Filet Mignon,tonnikala laatikoa, Pizza tilataan. Swiss Chalet kana dinner tilataan. Peconia ja munia toast home fried perunoita. Mina tykkaan vihreita papuja ja maissin papuja purkista lisaksi. Kaydaan kaksi kertaa kuukaudessa ruoka ostoksilla n $400. Paljon tehdaan itse,aina kumminkin on jotain purkista vaikka perunoita.

Tui

18.5.2006 10:34

Coco, tietenkin heillä on oikeus olla omissa oloissaan. Minä vain en ymmärrä sellaista suhtautumista että miehet olisivat jotenkin pahasta ja jotain jota ei voi päästää samaan tilaan. Mutta eihän neidin tarvitsekaan kaikkea ymmärtää ja jos ei niin halua itse toimia niin en minä toimi. :D