Tutkimus paljastaa kuinka usein homomiehet valehtelevat deittisovelluksissa, 83 % lähettänyt peniksen kuvia

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Mikko Kivinen
  • 5

Uusi amerikkalainen tutkimus, johon on vastannut 4000 18-65-vuotiaista homomiestä, paljastaa kuinka usein mobiilideittisovellusten käyttäjät valehtelevat peniksensä koosta ulkoiseen olemukseen.

Grindr, Gayromeo, Scruff, Tinder, Gay.com, Jack'd, Hornet, Manhunt - Homomiehille on olemassa lukemattomia mobiilideittisovelluksia, mutta mitä kaikkea miehet sitten sovelluksissa oikein tekevät?

Amerikkalaisen GrabHim.net -sivuston tekemän tutkimuksen mukaan 83 prosenttia vastaajista myönsi lähettäneensä peniskuvia, kun taas 30 prosenttia miehistä ei tarvitse ollenkaan naamakuvaa pariutuakseen jonkun kanssa. 31 prosenttia homomiehistä taas myöntää valehdelleensa iästään, pituudestaan tai painostaan.

Toisaalta tutkimuksessa todettiin myös, että 45 prosenttia miehistä, jotka päätyvät lopulta tapaamaan kasvokkain, eivät itse asiassa harrasta seksiä.

57 prosenttia vastaajista sanoi olevan epätodennäköistä tai hyvin epätodennäköistä, että he suostuisivat harrastamaan seksiä HIV-positiivisen miehen kanssa. 10 prosenttia HIV-positiivista miehistä sanoi, että he eivät kerro tartunnastaan ennen kuin heiltä kysytään asiasta suoraan, kun taas 90 prosenttia ilmoittaa asian suoraan ennen seksiä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

50 prosenttia miehistä, jotka ovat tavanneet toisen miehen mobiilideittisovelluksen kautta on kutsunut tavattavan ihmisen kotiinsa ja 71 prosenttia mobiilideittisovelluksia koskaan käyttäneistä oli tavannut ihmisen ja vähintään harrastanut tämän kanssa seksiä.

Tutkimus tehtiin Facebookissa mainostetun nettikyselyn avulla helmikuussa 2015.


Grabhim.netin tarkempi infografiikka:

©GrabHim.net

Survey: Shocking Number Of Gay Men Admit To Sending Dic Pics on Dating Apps

5 kommenttia

Mikä kuranheittokampanja homomiehiä vastaan on nyt menossa, kun kahdessa edellisessä, Camillen kirjoittamassa "artikkelissa" mollataan homomiehiä?!
Itsekriitiikki ja oman viitekontekstinsä vapaa ruotiminen on tarpeen missä tahansa joukkiossa. Kyseessä ei liene loan heitto, pikemminkin yksi emansipaatioprosessin edistymisen tunnusmerkeistä.

Itse olisin odottanut täällä myös uutista Russel Toveyn kommentista ja siitä alkaneesta ajatustenvaihdosta.