• cchaser

kesältä

talvi ja kylmä. Joitain muistikuvia elokuulta kun oli vakiopaikan beach party.

"Kolmas elokuuta markkeeraa kesälömakauden alkua ja kaikenlaista tapahtumaa riittää. Bettyllä oli läksiäiskeikka, Keillä muotishow ja sitten oli vakiobaarin vuotuinen rantareissu. Rannalle siis mentiin.

Lauantai-iltana ei ollut jeniäkään taskussa, anoppi heitti 1000 jeniä junalippuun. Bo-ta oli töissä ja ajattelin että se ei varmaan tuu kotiin vasta kuin sunnuntaina päiväsellä. Piti herätä aamu viideltä ja peseytyä ja sitten kohti doyamaa. Matkalla asemalle bo-ya tulikin sitten vastaan ja kysyi minne sitä ollaan menossa. Siitä tuli toinen tuhat jeniä sen ensimmäisen kaveriksi, hyvältä näyttää.

Umedassa liikennejärjestelyt olivat muuttuneet, JRltä Hankyuun asemalla piti mennä uutta ylikulkusiltaa myöten. Se meni todella kummallista reittiä, monta mutkaa ja rappusta ylös ja alas. Asamakku mäkissä ja sitten doyamaan. Akira ja Gen bongasivat mut kadulta ja ottivat bussin kyytiin. Rundailtiin hieman ja etittiin hyvää paikkaa ottaa jengi kyytiin. Päädyttiin sitten samaan paikkaan kuin viime vuonna, siellä oli jo osa porukkaa odottelemassa.

Viime kesän reissuun verrattuna uusia naamojakin oli, Toshiya ja Genki tulivat ja pari hemppaa jotka ovat vasta tänä vuonna uskaltautuneet doyamaan. Tokkunilla oli poikaystävä mukana, olipas sitä lykästänyt. Asustelevat puoliksi Kyotossa, puoliksi Osakassa. Bussi tuli aivan täyteen, Mamalle ei ollut istumapaikkaa ja se juoksenteli edes ja taas ja jututti asiakkaitaan.

Matkalla pysähdyttiin samalla taukopaikalla kuin viimeksi. Oli järjettömän kuuma ja taukopaikalta näkyvässä laaksossa ilma väreili. Tulipa pitkästä aikaa nähtyä isoja peltoja, oikein virkistävää. Paljon kivempaa kuin olla jossain hikisessä diskossa. Pienen haparoinnin jälkeen oltiin rannalle menevän pitkän autojonon perässä. Onneksi saatiin ajaa bussikaistaa ja päästiin melkein tyhjälle bussiparkille josta oli lyhyt matka rannalle.

Rannalla samaa kuin viimeksi, puhallettavien vesilelujen täyttöä, Bartonin kadonneen piilolinssin metsästystä hiekasta (ei löytynyt), Akira oli tehnyt kaikille evästä ja takarivissä aurinkotuolin vuokranneet toisten baarien mama-sanit. Me sännättiin veteen, se oli paljon puhtaampaa kuin sumassa, Genki haudattiin hiekkaan ja jossain vaiheessa pienissa porukoissa uimalelujen päällä kauempana rannasta, noitakokous aiheesta ketä retkelle osallistuneista inhoatte eniten. Se keskustelu ei ottanut tulta, kaikki olivat tulleet pitämään hauskaa.

Jossain vaiheessa huomasin että kädet olivat palaneet auringossa, menin rannalle pyyhkeen alle makaamaan. Lisää aurinkosuojaa pintaan. Tuntui että oltaisiin oltu jo pitkään rannalla eikä kello ollut kuin 12. Vedessä liikkuminen väsyttää.

Lähtiessä käytiin samassa kylpylässä kuin viimeksi, jätin kylpemisen väliin ettei iho oikein ärtyisi. Kylpylässä oli pienessä saavissa tohtorikaloja, sain joltain ilmaislipun ja työnsin jalat saaviin. Pienet kalat tulivat vauhdilla syömään kuollutta solukkoa, se kutitti melkoisesti. Kun kylpijät tulivat, lähdettiin parkkipaikalle ryhmäkuvaan, oli vaikea saada kaikkia mukaan kun oli niin paljon jengiä.

Nukkumista linja-autossa ja sitten kuolemanväsyneenä takaisin osakaan. Olipas raskas reissu. "

jäi mieleen viime kesästä-osastoltamme.