• cchaser

baba

pitkästä aikaa on aikaa istua maanantai-aamuna koneen ääressä ja lukea noita ranneliikkeen kommentteja. Yhteiskuntaa ollaan panemassa kuntoon, toivottavasti tulee valmiiksi kun olen kotona seuraavan kerran.

Muutama päivä rakennushommissa taas. Aamu seitsemältä ylös ja illalla kotiin vaihtamaan vaatteet ja sitten baariin bisnestuttavien kanssa. Muutaman tunnin unet, rinse & repeat.

G-san on sisustamassa klubia ja pyysi apumieheksi. Tavaran kantelua ja hiomista ja maalaamista tällä kertaa. Nenäonteloon könttiytyy jotain kummaa, en tiedä onko se maalia vai pölyä vai mitä.

Lauantaina tehtiin pieni feikkikeikka, rikas muija ashiyassa oli tilannut kyltit rakennukseensa muttei ollut G-sensein teettämiin tyytyväinen. Satoi kaatamalla ja se mimmi antoi meidän odottaa tuntikaupalla. Lopulta se tuli ja oli suurinpiirtein Mervi Nykäsen mallia oleva kiukkupussi Vuittonin laukkujen kanssa ja pauhasi siinä. G esitteli mut suomalaisena suunnittelijana jonka hän on palkannut. Jostain syystä se mimmi ei jaksanut kuunnella, sitä huoletti ne kyltit enemmän.

lauantaina töitten jälkeen klubikeikka, puku päälle ja g;n asiakkaita tapaamaan. Yksi niistä ilmoitti että se laulaa tänään yhden kappaleen lavalta. Mulle tuli paha vessahätä mutta oli pakko istua paikallaan se biisi loppuun. Se oli joku ylihetero Claptonin biisi, wonderful tonight. Katsoin kun ystävälläni alkoi huuli väpättää vaikka laulaja oli aika huono. En tässä nyt väitä että clapton tekee paskoja biisejä, vaan wonderful tonight on liian heterobiisi mun makuun.

Sitten laulu loppui ja luulin että nyt pääsee vessaan. Mutta ei, huuliväpättäjä veti minut lavalle basson varteen soittamaan Lou Reedin walk on the wild siden. En tiedä jaksoiko kukaan kuunnella, soitettiin lyhennetty versio. Juoksin vessaan. A-san jäi lavalle ja soitti beatlesia jota ihmiset jaksoivat kuunnella.

Kirottua nimikorttien vaihtoa ja kolmannen paikan kautta kotiin.

Rakennuspaikalla kerrottiin homojuttuja. G-san kertoi kaikille käyneensä porukalla homobaarissa kerran huvin päiten. Oli ollut pelottavaa, siellä oli ollut yli kymmenen jätkää, sanoi yllättyneensä että kobessa on niin paljon homoja. Sannomiyassa on tietääkseni toistakymmentä homopaikkaa. hoh-hoijakkaa.

Kerroin että osakassa on jotain sata gaybaaria, kyllä homoja todellakin on olemassa maailmassa. Tiedän että suunnittelijan poika ei ole naisista yhtään kiinnostunut ja tämä asia häntä huolettaa.

Tuttu strippari kävi kanssa katsomassa uutta baaria jossain välissä. Sekalaista seurakuntaa.

Pikku hiljaa pitäisi vetää työkamppeet niskaan ja lähteä vielä päiväksi raksalle. Loppuviikosta voi keskittyä tämän ruudun tuijotteluun taas enemmän. Aamulla bo-ya puristi mun käsivartta ja sanoi tyytyväisenä että tännehän alkaa kehittyä lihasta. =)

Nyt on paras kirsikankukkienkatseluviikko. Jengi menee joen varrelle juomaan ja grillaamaan. Torstaina on mun vakiopaikan 10-vuotisbileet doyamassa ja sain kotoa luvan käydä näyttäytymässä. Ne bileet kestää kolme vuorokautta, torstaina ilmeisesti on lähinnä toisten baarien mama-saneja siellä istumassa, matalaa profiilia odotetaan. Mulla on perjantaina ja lauantaina sen uuden hetsku-klubin avajaiset joten täytyy käydä K-sanin paikassa silloin torstai-iltana.

Eipä tullut kutsuja gay-väen hanameihin (kirsikoita katselemaan) tälle vuodelle. niin käy kun ei käy doyamassa rahaa tuhlaamassa =)