• Kirsikkavaras

Tylsä perjantai

Onpa outoa viettää iltaa ilman telkkaria, onhan laiskan miehen sohvajumppa yksi rakkaimpia harrastuksiani.

Eilen aamu-TV:n katsottuani en saanut telkkaria suljettua, mikä oli hieman huolestuttavaa. Otinkin vain johdon pois seinästä, enkä sitten jäänyt asiaa sen enempää murehtimaan. Illalla pistin johdon takaisin seinään, ja kuva tuli töllöön ihan normaalisti. Kinkkupastaa tehdessäni jäin ihmettelemään kastikkeesta uhoavaa kummallista hajua. Hetken päästä tajusin, että se olikin telkkari mistä se käry oli leijaillut. Ei auttanut kuin ottaa johto pois seinästä ja tuulettaa kämppä.

Uusi telkkari pitäisi siis käydä ostamassa. Eipä olisi voinut epäsopivampaan saumaan sattua tämä yllätys. Eilinen ilta meni vielä hyvin romaanin parissa Rahmaninovia kuunnellen, mutta tänään en olisi halunnut enää missata Simpsoneita ja muita Subtv:n tajuntaa laajentavia perjantai-illan hömppäkomedioita.

Grrrrr!

3 kommenttia

martin

2.2.2007 22:12

Rahmaninovia ... ahhh!!!

JPHki

3.2.2007 22:08

Voi, nyt et voinut nähnyt esim. Teemalta tullutta ohjelmaa "60-luvun kuvia", jossa aiheena oli naisten vapautuminen. Siinä eräs 60-luvun Helsingissä nuoruuttaan taideopiskelijana viettänyt nainen kertoi, että ei päässyt yksinään sisään Valion baariin, kun kello oli jo yhdeksän illalla. Että kyllähän tässä maailmassa on menty eteenpäin.

Kirsikkavaras

4.2.2007 09:27

Ai, sitä ihanaa 60-lukua! Saan tänään veljeltäni hänen "avioerohässäkässä" ostamansa ylimääräisen telkkarin. :)