• Kirsikkavaras

Kummisedän riskinottoa

Vaikka heräsin keskellä yötä kaksoistornitragediaa väljästi mukailevaan seikkailuhenkiseen katastrofipainajaiseen, päivä sujui yllättävän pirteissä merkeissä. Itseasiassa kaikki aamulla havaitsemani sisäinen energia olisi pitänyt kohdistaa rästissä olevien etätehtävien aloittamiseen, mutta eihän upeaa syyspäivää voinut viettää sisällä. Etätehtävät saivat siis myös tänään odottaa syksyn ensimmäistä myrskymatalapainetta.

Pihan hiekoituksen ja kukkapenkkien syyshoitotoimenpiteiden tiimellyksessä tunnit vierähtivät joutuisasti ja olin aivan unohtaa kummitytön 10v-syntymäpäiväkakkukestit. Se olisi ollut paha moka. Onneksi olin sentään jo miettinyt lahjan valmiiksi, ja olin varma, että elokuvailtapäivä kaikkine lisukkeineen Helsingissä olisi synttärisankarille mieluinen lahja. Intouduin sitten juhlapaikalla pyytämään kolmea muutakin veljentyttöä mukaan elokuviin. Heillä kun on syntymäpäivät vähän myöhemmin syksyllä, ja ajattelin iskeä monta kärpästä samalla iskulla. Olen varmasti käytännöllinen, mutta samalla ehkä vähän tylsä. Nyt olen kuitenkin saamassa mukaani neljä iloista nuorta tyttöä, jotka tosin aina aika ajoin osaavat olla kunnolla tukkanuottasilla. Saapa nähdä miten osaan kaitsea koko poppoota.

Näin saunanraikkaana on ihanaa käpertyä viileiden vällyjen alle. Saapa nähdä onko viimeöiselle seikkailulle jatko-osa. Ehkä siitä saisi lisäenergiaa huomiseen työpäivään. :)