• JanneP

22.10.2006

Noup - Nyt se sitten tapahtui. Mummi tuli eilen illalla mun ovelle ja sillä oli muassa pari kymppiä hiluja sekä junalippu (kuukausilippuni on vanhentunut). Olin aiemmin illalla vaihtanut sen kanssa muutaman kylmän sanan - se alkoi taas haukkua toista mummoa ja pappaa sekä Äitiä ja Jaakkoa.

Samalla, kun se anto mulle sen rahan, mummi sanoi jotain:” Yrität nyt spempata ja lopetat nuo ylimieliset vastaukset.” Olin sanonut sille, että mun ja Jaakon väliset asiat ovat meidän välisiä, eivätkä kuulu muille. palautin rahat ja tokaisin - en muista mitä - asiallista.

Se tokas siihen sitten, että mun pitäs muuttaa sinne Maikilleni (kaikki tämä purkautunut tunnelma on kehittynyt sinä aikana, kun olen viettänyt yöt poissa Saunakalliosta). Meinasin käydä sanomassa sille, että olen itse asiassa ollut yötä POIKAYSTÄVÄNI luona, mutten viittinyt. Se kuuluu vasta vaiheeseen II.

Tänään aion työkkäriin ja jos ehdin, niin soskuun - muahan ollaan heittämässä ulos. Ainoa ongelma tietysti on, että olen saunakalliolainen, jolloin asunto järjestyy sieltä. Täytyykin yrittää muuttaa kirjat helsinkiin Maikin luo - nimellisesti!

No, tänään selviännee paljon! Törmäsin muuten eilen asemalla naapurin K:hon. Vaikuttaa mukavalta tyypiltä. Sillä on aikamoinen tausta! Asuu nykyään Saunakalliossa ex-tyttöystävänsä ja nykyisen poikaystävänsä kanssa! Doesn’t it ring a bell! Sääli, että naapuruutemme päättyy, sillä se vaikuttaa ihan tosi kivalta tyypiltä.

Jatkoa seuraa - tai sitten ei!