• JanneP

26.10.2006

Kävin jo parturissa sillä Jeren tuttavalla Ristolla. En ole tyytyväinen! Periaatteessa leikkaus on hyvä, mutta se on huolimattomasti tehty ja sopimaton tähän päähän! Lisäksi se on perinteistä Ristoa: keskeltä ylös ja sivut lyhyet. Oikeastaan se on aika Travis-tukka.

Oon taas matkalla Saunakallioon. Onkohan siellä enää mun tavaroita. Hirveän vapauttavaa, kun ei enää tarvitse ottaa ”sitä yhtä” huomioon. Toisaalta - paljon tapahtunee vielä, paljon on edessä.

Mummi alkoi eilen vaatia rahoja takaisin yksistä mun laskuista. Olin tiistaina sanonut, etten ota niiltä etukäteen lainaa palkasta, kun ne tarjosivat mulle kuukausilippurahoja (ostivat sen sitten ”lahjaksi”). Nyt mummi tosiaan vaatii rahojaan takaisin, vaikkei silloin, kun pyysi, että toisin sille laskut maksettavaksi, sanonut mitään, että se olisi sitten laina. Se TIESI; ETTEN OTA NIILTÄ LAINAA. Olen päättänyt, etten maksa niitä takaisin. En vain pidä sitä aiheellisena. Muutenkin olisin maksanut ne vasta, kun saan rahaa. Näin on - olkoot!

Töissä oli tosi tuskallista! Haastattelut kesti keskimäärin 30min. Ajattelin käydä töiden päätteeksi teellä dtm:ssä, mutten sitten ehtinyt. Jäi juomat juomatta. Oikeastaan oli hyvä, etten jäänyt. Kotona odottaa huomisten telttakamojen pakkaaminen. Lähtö on siinä klo 10 luulisin.

Oot ehkä huomannut, että musta on tullut tosi pinnallinen. Tunne on ihana - sopivan queer! En ota liikoja stressejä mistään - MISTÄÄN!

Mä oon muuten alkanut ihan tosissani pohtia, josko mun ja Jeren olis sanottava juttu ohi. Sille ei yksinkertaisesti sovi ajatus, että mä en halua muuttua sen vaatimilla tavoilla ja alan kyllästyä sen jatkuvaan painostukseen.

JUURI EILEN se seiso mun edessä ja sanoi jotenkin, että: ”polville! Ota se suuhun”! KUKA SE LUULEE OLEVANSA!?!