• JanneP

23.10.2006

Tässä olen, enkä taaskaan muuta voi. Varkain astuin tähän Jertsun rapun käytävään. Nyt odottelen, että itse herra suvaitsee kotiutua.

Oli tänään hyvä päivä töissä. Tienasin miltei 10€/tunti! Aiemmin kävin työhaastattelussa yhdessä siivousfirmassa - oli vähän niin ja näin. Toimistosiivousta n. 6€ tunnilta. Saattaa olla, että voisin pitää puhelinhaastattelufirman rinnalla.

Yöllä näin tosi sairaan unen. Olin lähdössä lentokoneella lomalle Madridiin. Lipun sain 20 eurolla. Uneen liittyi Kutinen (yksi ärtsi-pärtsi-märtsi opettaja), joka lopulta toimi matkaseurana. Jotenkin olisin taipuvainen pitämään untani empaattijuttuna. Muistan, kuinka sen lopussa näin Aira Samulinin. Se ja koko uni, olivat todella todentuntuiset, unessa ei ollut epäloogisuuksia, joita ei voisi tapahtua todellisuudessa. Toistan - UNI OLI TODELLA TODENTUNTUINEN!

Tulee auttamatta mieleen, josko se enteilisi matkaa, jonka ajankohta on lähellä - joulu, Jere ja minä? Olisi ihanaa, jos niin olisi!

Mummi leikkii, kuin mitään ei olisi tapahtunut! Kunpa se vain tietäisi, mikä sitä odottaakaan. Kirjoitin eilen raakaversion loitsusta, jolla puretaan valat ja sidokset. Joten uskon ajan olevan hyvinkin lähellä. Kun saan kielen ja lopullisen sanamuodon hiottua kuntoon, niin liitän sen myöhemmälle sivulle!

Ehkä uneni kertoikin, että tulen lentämään ulos kodista kuin leppäkeihäs

With love,
Janne

3 kommenttia

martin

24.10.2006 03:26

Hyvän mahdollisuus on aina olemassa.

coco

24.10.2006 03:35

Oletko tosissasi tuosta whichcraft? Uskotko siihen?

JanneP

24.10.2006 10:08

toivottavasti hyvää on - ja kyllä mäkin siihen uskon TOTTA-...KAI

ja mitä tuohon toiseen puoleen tulee, nin ajattelen: "parempi kokeilla jos ei ketään vahingoita, kuin ei kokeilla... Vai"?

Lurps,
Janne