• JanneP

25.10.2006

Taas julkkishavainto! Näin Salkkareiden Katjan Tiimarissa.

Ollaan matkalla parturiin. Enpä tiedä, mitä edessä on, mutta mutta herra suokoon Ristolle viisautta ja harkintakykyä. Oon ollu tänään tosi ahkera! Tein aamulla pari tuntia kouluhommia. Sauniksessa siivosin useita tunteja (n. 3) keittiötä. Lisäksi olen purkanut vaarin Perniöstä eilen tuomia laatikoita.

Ikävästi on niiden käynyt. Kosteus ja vuotava katto ovat huolehtineet, siitä että puolet tavaroista oli homeessa tai muuten vaan pilalla. Moni ihana asia oli tuhoutunut.

Voi kuinka haluaisinkaan Heurekaan!
(ohitettiin juuri Tikkurila)

Väsyttää. En ole nukkunut pariin yöhön kunnolla. Kyllä - johtuu Jertsu von Jermuzelista! No, ensi yön vietän kotona ja saan nukuttua.

Mun ja Jertsulin Möksä-viikonlopusta ei taida tulla mitään. Möksän mökki on varattu ja en usko Jeren innostuvan teltasta. Kysyn sitä nyt silti.

Myöhemmin:
Nyt se on sitten tehty - major fight. En jaksa kuvailla tarkemmin kaikkea tapahtunutta, mutta olen nyt lausunut taian, jolla sinetöin siteen purkamisen. Niin olkoot! Säilytän sitä taikalippaassani. Se on sidottu oransilla nylon-narulla. Tiedoksi tulkoot, ettei tuota narua saa koskaan - KOSKAAN - purkaa! Se päästäisi valloilleen kaikki sen sitomat voimat. Ne ovat vahvat ja eivät hyvillä aikeilla! ÄLÄ PURA NARUA!

Olo on hieman kuin katharsiksessa. Raukea, mutta jollakin tavoin kummalla tavoin todella vapautunut. Vuosien viha on vuodatettu ja sinetöity vahvalla loitsulla. Niin olkoot!

On mukava todeta, että vaikka arkkua on raotettu ja asiat ilmoitettu, en kadu mitään sanomaani! En edes sitä, että kerroin viettäneeni yöni poikaystäväni luona! (ne ei tosin ymmärtäneet ”poikaystävän” merkitystä)

Hyvää yötä yön viaton lapsi!
Janne