Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2006.
Seuraava

Lisaa

Siistia.Puhdasta. Komeita puhtaita flawless miehia.Stockmann open,heti sisalle.Neat, Cool. Strawberries joka puolella, kuinka niita ihmiset viitsivat syoda aina.
Tiet hyvia,bussit hyvia ,Express bus liikku kuin ilmatyynylla,hienoa.Streecars hienoja.
En kaikkia muista nyt mita siella tapahtui lisaa pian.


viela lisaa,,

En ole saanut kuva cd:ta viela tanaan.Helsinki,, Suomenlinna,se voisi olla vaikka mista,vaikka Fort Luisberg Nova Scotia,mutta paljon vanhempi.
Katselin miehia, suomalaisissa on jotain niin puhdasta ja innocent ja kaunista. En tarkoita naita juoppoja jotka nakyy olevan joka paikassa. Asuimme Kannelmaessa sukulaisella,bigshot, ettenmme paasseet ulos illalla kun oli aina ihmisia kysytty dinner.Vaan kun han meni business aamulla me mentiin junalla city alakaupungille.Liian aikaisin,kaupat ei ollut auki viela.Marketti oli auki. Kivaa. Not one gaybar taikka yksi minka tiedan Mann Street ollut auki. Illalla emme jaksaneet lahtea. Pitka matka.


Lisaa ettei taas haivy teksti

Puhdasta jeah,hiljaista. Hermo lepaa.Sunnuntaina 25.6 menimme Viking line cruising to Stocholm. Siisti laiva.Hyvaa ruokaa. Nice man puhui minun kanssa meidan kielella interesting man. Ei kuitenkaan sanonut nimeaan niinkuin muutkaan siella. Kaveltiin kaupungissa koko paiva ja ostettiin tavaraa. Jalat tuli kipeeksi. Haettiin vessaa, Brian meinasi paasta housuihin ennenkuin loydettiin kovan kiipeamisen rappuja ylos kai kuninkaan asuntoa. Fuck. Kaunis vanha kaupunki. Turisti trap,t-paitoja ym. Ne on hukanneet kaikki gaybars kun ei yhtaan sateenkaari lippua nakynyt.


Mita sanoisin ?

Tehtiin paljon. Siella on sukulaisia yhtakkia joka paikassa.Ihmisia joita en edes tunne. Mukavia,valinpitamattomia ja muutama vieraanvarainen sydammellinen. Emme sopineet joukkoon oikein kun emme tietaneet mista puhuvat (omia asioitaan).Brian ei ymmarra yhtaan kielta.
Juhannus,,,syotiin juotiin ja katseltiin lapsien ja aikuisten menoa ja juoksua koko illan saaressa. Noin 30 ihmista. Monta venelastillista jotkut jo valmiiksi juovuksissa. Toivat laatikollisia viinaa ja purkkeja. Oli kaunista ja valoisaa,istuttiin laiturilla jossa oli poytia ja tyoleja. Vihdoin saatiin Brian paattiin (han ei kayta alcoholia) ja rannalle majapaikkaan farmille. Vielakin valoisaa.
Siella on siistia,puhdasta Suomessa.



Seuraava