Niin se tapahtui

  • Teema
  • Lukunurkka
  • ranneliike.net:n luk

Istun bussissa yksin. tai onhan siellä meidän luokka. Keskustelevat kimittävästä Ruotsin opettajasta. Kuuntelen heitä sivukorvalla, mutta muuten olen uppoutunut ajatuksiini.

Yht'äkkiä havahdun. kuulen, kuinka tytöt supisevat keskenään: "Kato tota sexyä kundia, joka maksaa just kuskille!" Katson eteenpäin nähdäkseni, mistä he oikein puhuvat. Se on totta! Bussin etuosasta kävelee hyvän näköinen poika, jolla on ihanan söpöt kasvot. Hän on ehkä 19 vuotias. Yritän katsella ikkunasta, ja ajatella jotain muuta, ettei housuissa alkaisi tapahtua. VOI EI! Se poika Istuu viereeni hymyillen. Hän ilmeisesti huomasi ahdinkoni. Hän nosti kättänsä ja tarrasi niskaani, käänsi päätäni ja suuteli suoraan huulille. Olisitte nähneet tyttöjen pettyneet ilmeet.

Hartaan suutelumme keskeytti "Late". "Vitun homo! Hyi saatana!" Katsoin häntä pieni hymynkare huulilla. Sitten katsoin luokan likkoja. Heidän ilmeessään yhdistyi kateutta ja ihailua. He ilmeisesti kadehtivat minua sen pojan takia, ja ajattelivat: "Wou! Meidän luokalla on homo!"

Astuimme ulos bussista. Minä ja se poika jäimme siihen pysäkille suutelemaan. Koko luokka käveli selkä edellä, koska kaikki katsoivat meitä. Hän lopetti suutelun. "mikä sinun nimesi on? " Se oli ainoa, mitä sain sanottua. "Jason". Hän vastasi. "Minä olen Arttu" . Sanoin takaisin. Sitten tuli pitkä hiljaisuus. Tuijotin hänen sinisiä silmiään. Hän oli minua 10 centtiä pidempi.(188) Hänellä oli ihanat poikamaiset kasvot ja solakka, lihaksikas vartalo. Huomasin asian, koska hieroin hänen rintaansa suudellessamme. "Suutelet aika hyvin". Kommentoin hiljaisuuden rikkomiseksi. Hän ei kommentoinut. Kuin ajatuksemme olisi kohdanneet, molemmat kääntyivät kohti keskustoria, ja kävelimme käsi kädessä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Luokkamme on nykyään aika jakautunut. On porukkka, jotka ovat kiinnostuneet homoudesta, ja uskaltavat kysyä. Sitten on se porukka, joka pitää minua loisena. Eläimenä, joka pitäisi tappaa.

Minulle ei ole koskaan valjennut, miten kaikki kävi, mutta olen onnellinen, että niin kävi.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!