Islam ja homot

 • 1 / 6
 • Ei dhimmi
 • 18.11.2005 21:55
Somalialaissyntyinen Ayaan Hirsi Ali tekee uutta elokuvaa - tällä kertaa islamin suhtautumisesta homoihin. Hänen edellinen elokuvansahan johti ohjaaja Theo van Goghin murhaan, kun kiihkomuslimi ei hyväksynyt elokuvassa esitettyä kritiikkiä islamia kohtaan.
Mielenkiintoista nähdä että tämä "rauhan uskonto" pakottaa kaikkia tekijöitä esiintymään nimettöminä.
Taitaa sittenkin olla pieniä eroja eri uskontojen välillä ...

"The film will use anonymous actors and carry no credits in an effort to protect those involved in the project.
Ms Ali told Dutch media that she had co-written the script with Van Gogh in the summer of 2004, months before he was killed last November.
"I examine the position of homosexuals in Islam in the film Submission II," she told the De Volkskrant newspaper.
"In the movie, they are called Allah's creatures," she added.
The MP is an outspoken critic of Islamic values and describes herself as a "lapsed" Muslim.
Mainstream Islamic thought treats Islam and homosexuality as incompatible, and hostility to homosexuals is widespread in many parts of the Muslim world.
In 2002, openly gay Dutch politician Pim Fortuyn accused Islam of being homophobic. He was murdered by an animal rights activist during an election campaign. "
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/4447366.stm
 • 2 / 6
 • Orso
 • 19.11.2005 0:05
Olkoon vaikka kuinka vihaisia, mutta juutalaisuus on islamin isoisä, siinä missä kristinusko juutalaisuuden poika, asiat ovat näin että koraanissa jeesus on yksi profeetoista.


Mutta huvittavinta kaikessa on seuraavat lainaukset raamatusta:Gal. 4:22 "Onhan kirjoitettu, että Aabrahamilla oli kaksi poikaa, toinen orjattaresta, toinen vapaasta."
* 1. Moos. 16:15 -- Aabrahamille syntyy Ismael.
* 1. Moos. 21:2-3 -- Aabrahamille syntyy Iisak.

Eli islamin uskoiset ovat raamatun mukaan puoliksi orjan jälkeläisiä, ei ihme et ne joutuu ruokoilemaan viidesti päivässä mekkaan päin kääntyneinä. Ja nykyinen jumalkuva on alistavampi kuin emouskonnoilla.
 • 3 / 6
 • neitsythäkki
 • 19.11.2005 15:12
Tiedoksi kaikille: Ayaan Hirsi Alin kirjoituksia on nyt lopulta saatavissa suomeksi!
Otavan julkaisema kirja "neitsythäkki" on erittäin kiinnostava ja valaiseva kuvaus islamilaisesta elämänmenosta ja ajatusmailmasta. Ehdottomasti lukemisen arvoinen!
 • 4 / 6
 • Ei dhimmi
 • 5.12.2005 11:46
Lontoon pormestari Ken Livingstone teki valintansa: Mieluummin muslimit kuin homot. Surullista.

In spite of this flawless record on gay rights, Livingstone has repeatedly expressed support for radical Islamist cleric Sheikh Yusuf al-Qaradawi, a Qatar-based imam whom the mayor hosted at City Hall last year. The sheikh runs the Web site Islamonline, which, according to the British gay rights group Outrage!, has labeled homosexuals "perverted" and "abominable." [b]Qaradawi himself has called homosexuality a "disease that needs a cure" and his site suggests that gays be executed via "burning or stoning to death."[/b] Wives, if they misbehave, are to be beaten, but those concerned about the status of women ought not to be concerned, for the thrashing need only be "light."
http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/009281.php
 • 5 / 6
 • minävain
 • 16.12.2005 12:04
Sensuuri jyllää. Olin järkyttynyt kun Hesarin nettisivulta osui tämä uutinen silmään. Sensuuri on näköjään voimissaan Suomessa. Ja onko tilanne todellakin näin paha myös Suomessa että kääntäjien nimet pitää pitää salassa?

http://www.helsinginsanomat.fi/uutiset/tuoreet/artikkeli/Vapaa-ajattelijat+arvostelevat+Alin+kirjan+sensurointia/1101981971056

Suomen Vapaa-ajattelijain liitto ja Suomen humanistiliitto syyttävät kustannusyhtiö Otavaa Ayaan Hirsi Alin Neitsythäkki-kirjan sensuroinnista.
Yhteisessä kannanotossaan liitot ihmettelevät, että Neitsythäkki-kirjasta jätettiin – Otavan mukaan vahingossa – pois kiistanalainen kohta, jossa arvostellaan islamin uskon perustajan Muhammedin väkivaltaisuutta.
Liittojen mielestä on huolestuttavaa, että kirjasta oli myös päätetty turvallisuussyistä jättää pois suomentajan nimi.

Kannanotossa pidettiin myös epätavallisena, että Otava vähätteli itse kustantamansa kirjan todenperäisyyttä mainoslauseellaan "Kriittinen pamfletti, joka ravistelee pohtimaan kulttuurien kohtaamisen ongelmia mutta ei esitä totuutta muslimeista".
"On huolestuttavaa, jos kustannusyhtiöt haluavat sensuroida kirjoja ja katsovat, että heidän pitää ottaa kantaa uskontoa käsittelevien kirjojen totuudenmukaisuuteen ja turvallisuussyistä salata kääntäjien henkilöllisyys", kannanotossa todettiin.
 • 6 / 6
 • Ei ihme
 • 16.12.2005 12:53
Otava vain näyttää ymmärtävän mitkä ovat riskit. Mutta sitähän ei tässä polittisen korrektiuden ilmapiirissa saa sanoa ääneen. Pitää kertoa, että hankala kohta "unohdettiin".