Kirkollisiin aiheisiin liittyvää ei-ajankohtaista mietintää

Siirretty omaksi ketjukseen toista aihetta käsitelleen uutisen kommenteista.

Kannattaako Tulkaa kaikki -liike raamatun jeesuksen sanomaa, että kaikki vanha laki (vanha testamentti) pätee, eikä kirjaintakaan muuteta (eli mooseksen saatanalliset tuomiosäkeet miehen kanssa rakastelevan miehen surmaamiskäskynä pätevät), mutta että kristityille pahantekijöille jeesuksen elävältä uhraaminen sovitti ja antoi anteeksi etukäteen kaikki heidän pahantekonsa?

Vai onko siellä viritelty vuoropuhelua, että voisiko saatanalliset säkeet ja humpuukin siivota pois tuosta uskomuksesta? Sllä onhan se kornia, jos kirkollisvihkimisessä annetaan naisparille tai miesparille tai transparille raamattu, jossa nuo ihmisryhmät jyrkästi tuomitaan luonnottoman uskomuksen sanoin, etenkin mooseksen ja paavali-pirulaisen sanoin - ja kun jeesuskaan ei tikkua ristiin laittanut, puolustaakseen hlbt-ihmisiä.

On se tuokin hlbt-ihmisille äärimmäinen vastakohta-uskonto, jossa on vain mies-jumala-höpönhöpö, vain mies-poikansa/poikiensa kera, vain mies-profeettoja/opetus"lapsi"ukkeleita ja koko huru-uskomuskin vain miesten satuilema ... eikä yhtään trans-sankarihahmoja, eikä juurikaan yhtään nassankareita, eikä yhtään puhuta bisseistä hyvää sen teksteissä. Ja käventää uhataan, jossei siihen uskottele. Ja sen nimissä on keskenään rakastelleita miehiä hirtetty Suomessakin, kuten tositapahtumiin perustuva teatteriesitys Tampereella kertoo nyt keväällä.

Saksassakin (jossa oli 1930-luvulla 94% kristilisiin kirkkoihin kuuluvia, eli eniten tuolloin Euroopassa) kristityt tukivat ääri-kristittyjä natseja, jotka joukkotuhosivat ainakin 15 000 bi- tai homomiestä ja vainosivat kymmeniä tuhansia heistä ja vainosivat vapaa-ajattelijoita, jotka eivät ääri-kristilliseen natsismiin uskoneet.
  • 2 / 3
  • human
  • 2.2.2020 23:02
Ja pari tuhatta vuotta sitten kirjoiteltu ristiriitaisen sekava uskomus-löpinäkös on ajankohtaista mietintää yhä, mukamas :D

Kuinkas kauan sitä "kiveen kirjoitettua", muka muuttamatonta höpsötystä, sen hlbt-vihamielisyyksineen jotkut aikovat tukea?

Eihän siitä pääe yli eikä ympäri että on äärimmäisen kornia papin antaa miesavioparille vihkiraamattu, jossa on jeesuksen sanoin "kaikki vanhan pätee, eikä kirjaintakaan muuteta" miehen kanssa rakastelevalle miehille tappotuomio.
Sekä jossa naisen kanssa rakasteleva nainen tuomitaan kristinuskonnon helvettiin.
Jos se vihkipapilta antamuksena saatu Raamattu sinusta on korni juttu, niin vältä tilannetta, äläkä sitten mene miehesi kanssa kirkossa naimisiin. Ongelma osaltasi ratkaistu?

Ja tosiaan... iäisyysmietinnältähän tuo kuulostaa. Loputtomalta, ei-ajankohtaiselta ja jotenkin... väsyneeltä länkytykseltä.