• Christian

Pitäisiköhän meidän puhua

Se on nyt sitten ohi. Se oli ihanaa niin kauan kuin sitä kesti. Ehkä minä tein jonkun virheen tai ehkä tein sen jo heti alussa. Tai ehkä tätä ei vain ollut tarkoitettu kestämään pidempään.

Jatkuva hiljaisuus kahden ihmisen välillä ei ole hyvä. Siitä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

Toisaalta olisi ollut molempia kohtaan väärin yrittää ylläpitää jotain, joka kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Kuulostaa kliseiseltä, mutta aika ja paikka olivat väärät. Sinänsä harmi, tämän ihmisen kanssa olisi voinut olla jotain enemmän.

Parin viikon loma mökillä, luonnon helmassa selvittänee ajatuksia. Saa kerätä voimia ja ehkä miettiä vähän tulevaa.

2 kommenttia

coco

3.7.2007 02:42

Kauvanko tata kesti? Life is like a box of chocolates, you never know what you get!

Tom Dooley

3.7.2007 10:19

Surullista :( Mutta odotukset voivat olla toisenlaisetkin. Kolme vuotta kestänyt suhteeni kaatui siihen, että kumppanini mukaan en puhunut asioistani. Minä kyllä puhuin, mutta ne olivat ilmeisesti vääriä asioita. - Itse olen ratkaissut asian niin, että enää en käy kauppaa ulkoisilla seikoilla - vaan kuuntelen sitä maailmaa, joka toisella on korvien välissä. Jos arvot eivät ole kohdallaan, en edes yritä vaikka toinen olisi "kuin kreikkalainen jumala". Komeus katoaa, mutta rikkaalla elämänkokemuksella oleva ihminen elämänkumppanina jaksaa yllättää ja antaa voimia. Aurinkoa mökkielämään!