poikuuden tunnetta

Poikuuden menetys?

Olipa ilta taas lauantaina. Elokuvia tuli katottua useampiakin ja tietenkin mm-hiihdon kisoja. Suomi juhli ja söpö Koivuranta ontti pronssia. Haluisi kyllä tutustua Koivurantaan paremminkin, on sillai avoimen ja rehellisen tuntuinen kaveri.

Söpöö kamuakin siinä kuulin hiukan. Sillä oli ihan hyvä fiilis, ainakin näin oletin. Pakko sanoo, että oli kyllä minullakin.
Viekin mua hiukan harmittaa se mun töppäys. Onneksi hyvät kamut antaa anteeksi.

Kattelin tässä ulos ja komia ilma siellä. Tää jäbä lähtee tänään kyllä ulos reippaileen.
Ottaan sillai happihyppyä hiukan. Tekee aivoillekin hyvää. Ajatus kulkee sen jälkeen paremmin.

Tässä pohdin yhtä mieleen tullutta kysymystä, koska voi sanoa, että on menettäny poikuutensa?

Silloin ku on ollu jonkun pojan kanssa. Sekstailltu vain käsi runkkujen kanssa.
Sillon ku on ollu jonkun pojan kanssa. Sekastailltu käsirunkkujen ja imujen kanssa.
Sillo ku on jonkun pojan kanssa.Sekstailltu sillai, et oon paneskellu sitä.
Sillo ku on jonkun pojan kanssa sillai, että hän on pannu.

Siinäpä on mulla pohtimista. Mitäs mieltä muut on, koska poikuuden on menettänyt???


Fiilistelyä ja lättyjä

Olipa torstaipäivä ja ilta kiva, Sillai hyvä fiilis. Ei turhaan sanota Torstai toivoa täynnä.
Olin hiukan myös söpön kamuni kans jutulla. Kiva fiilis..seurattiin Idols kisaa. Johanna tippu...em tie oliko oikea valinta. Hevarit jatkavat vahvasti...jees..
Illalla viel aika myöhään mesetin yhen tyypin kanssa. Kivaa juttua hänenkin kanssa.

Tarvitsee tässä alkaa laihikselle, ku tota painoa tuntuu tulleen ihan itestään, mistäköhän johtuu...Olisko hyvät lätyt tehnyt tehtävänsä.
Mun hyvä kamu on kyllä ihanne mitoissa, mutta hän onkin aina harrastanu liikuntaa... Mun tarvii kans alkaa, tarviipa kysyä vinkkejä söpöltä kamultani, josko hänellä ois muutama hyvä vinkki.
Nyt ainakin oon päättäny pitää lättyjen syönnissä pienen tauon, ainakin huomiseen.....;)

Viikonloppu tulossa..saa nähä kelle sillo saa hiukan fiilistellä..sillai kiva olotila..
Tekis jotain hiukan "kiusia" vaikka mun söpöä kamua..hih..


Nettisurffausta ja jutustelua

Keskiviikko on alkanu audinkoisesti, ilma komia ku Naantalin audinko. Kelpaa meikä pojan ulkoilla tänään. Raitis ulkoilma tekköö hyvää, samalla saa ajatukset tuulettua.

Ilta pitäs olla kotona, toivoen jonkun ottavan yhteyttä, jonkun komian söpöliinin. Ehkä se tuleva poikaystävä, ken sitä tietää..
Joka tapauksessa, ehkä tänään illalla jaksaa hiukan surffata netis kanssa. Eihän sitä tiedä kehen törmää:)

Mieliala on kumminkin hyvä, koska sain kamuni kans hiukan sovittua. Kamun joka on minun parhaimpia nettikamuja. Kiva seurata hänen touhujaan..piristää aina minunkin päivän :) Nauttii myös hänen kanssaan jutella.


Elämä hymyilee :)

Sunnuntai-ilta toi audingon paisteen myös audinkopojalle.
Mun hyvä kamu antoi minulle anteeksi ja taas ollaan hyviin kamui. On niin ihana ja onnellinen olotila. Olin kyllä maassa koko lauantai-illan ja sunnuntaipäivän, kun olin pahoittanut kamun mielen.

Onneksi osasin pyytää rehellisesti anteeksi häneltä omaa hölmöyttä ja kun olin loukannu häntä.
Luottamus on tärkeintä mitä tiedän, onneksi puhumalla asiat tuli kuntoon. On tärkeetä säilyttää luottamus, koska kamuja on kumminkin liian vähän ja niitä tosikamuja harvassa.

On ihanata kun audinko paistaa täydeltä taivaalta. Se tuo lämpöä ja hyvänolon tunnetta. Silloin tuntee elävänsä taas.
Nyt vaan odottaa Tuiskun konserttia 23.3 DTM:ssä, toivottavasti saan hyvän kamuni mukaan. Liput on ainakin jo hommattu. Hän päättäköön haluaako lähtee, arvosta joka tapauksessa hänen omaa päätöstään, oli se mikä tahansa.

Kaikille valoisia ja audinkoisia päiviä, kellä lomat edessä, kellä jo ohi.


Paha olla

No lauantaipäivä meni kivasti..mutta ilta sitäkin heikommin. Olin yhteydessä söpöön kamuuni. Ei oikein puhe luistanu, huomasin hänen olevan vihainen minulle. Moikkas kyllä väkinäisesti..mutta ei muuta.
Minulla on ny paha olla..en tie mitä teen. Kai tässä vaan tarvii odottaa..
En tie suostuuko hän puhumaan minulle enään...Pidin ja pidän häntä edelleen hyvänä ystävänä. Olen vaan häneltä odottanu kamuna oloo, siis vaan oloa ystävänä.
Toivottavasti aika parantaa haavat. Olen kai töpänny jossakin pahasti, vaikka en ole halunnu. Olen halunnut olla oma itseni ja häntä kohtaan rehellinen. Ehkä oon sitten siinä epäonnistunu.

Pahaolo on hirvee olotila...sydäntä särkee, ei oikein pysy ajatukset kasassa. Huh...huh..kai se siitä vielä iloksi muuttuu ja saan töppäilyni anteeksi. Sitä kai olen tehnyt.

Nyt ajattelin vähän aikaa olla omissa ajatuksisssa ja kelata..
Toivottavasti saan asiani kuntoon ja söpön kamuni Tuiskun konserttiin 23.3 DTM. Hommasin liput tarkoituksella itelle ja kamulleni.


Ihquu Tuisku ja lauantai :)

Eilen mudehdin yksinäisyyttäni ja huonoa oloakin hiukan.
No lauantai toi sit tullessaan ihan muuta. Olen saanut uuden fiiliksen..pääsen katsomaan dtm Tuiskua maaliskuussa. Liput on plakkarissa.
Toiseksi huomasin, et on ihmisiä jokka välittää toisista. On ihanaa, et ihmisiä autetaan, välitetään toisista.

No sitä yhtä söpöä kamuani en ole vielä kuullut, mut tiedän, et se on tämän viikonvaihteen kiireinen, ei tavoitettavissa.
Sillai ikävä sitäkin, tykkään hänestä niin paljon.
No viikolla uskon, että hän on jo tavoitettavisssa tai ees antaa jotakin vihjettä mis liikkuu. Uskoo siihen.

Nyt vain eletään päivä kerralla ja odotetaan mitä elämä tuo tullessaan. Lauantai oli ihan jees päivä..Mitähän sunnuntai voikaan olla :)


Yksin perjantai-iltaa

Taas yksi ilta yksin. Haluisi jo kohdata sen oikian, sen oman söpön. On sillai tuskanen olo..
Parhain kamuni chatis ei ole tänään paikalla...tiedän sen.
Onneksi tulee elokuvia koko illan ihan melki aamutunneille saakka. yritän katsella niitä. Nykkin nelosen agentiifilmii..harmitonta ajankulua..

Miten voisi olla paremmin asiat kun olis ystävä vieres jolleka puhua..vaikka pelkästään mesessä tai chatis..aina parempi jos olis viekussa..vois vaikka välillä pusia kun siltä tuntuu.

Miten muut ovat sitä yksinäisyyttä karkoittaa? Olis hyvä tietää jippoa millä torjua ikävää ja yksinäistä tunnetta.

No uskoo et lauantai ja tulevat päivät on parempia kuin tää päivä :)


Sanojen väärinkäsitystä

Mietin tässä miten sanat voidaan ymmärtää niin väärin, mitä toinen on tarkoittanu. Tapahtuu helposti sanojen virheellinen tulkinta, eli sanoja kertoo toisesta asiasta, mitä kuulija tai lukija ajatteleen tai ymmärtää niillä tarkoitetun.

Minulle sattui juuri eilen illalla sanojen tuoma väärinkäsitys. Olin ensin hiukan hämmästynyt siitä, että minun sanomaani tulkittiin virheellisesti. Tarkoitin ihan muuta yhteyttä sanonnallani.
Vielä kipeämmäksi tilanteen teki, kun mun hyvä ystävä ja kamu luuli minun valehdelleen hänelle.
Sydäntä oikein riipaisi, olin hämilläni ja hiukan nolona. Mietin tota tilannetta vielä aamulla ku heräsin.
Uskon kumminkin siihen et sanojeni oikea tulkinta ja tilanne valkenee kamulleni, koska en halua hänelle valehdella.
En halua menettää mun hyvää ystävää..arvostan häntä hyvin paljon..tykkään hänestä hirveästi. Toivon, että hänen puoleltaan ei syntyisi epäluottamusta minua kohtaan..

Olen sitä mieltä, että valehtelulla on lyhyet jäljet ja se on myös moraalisesti väärin, siksi se on tuomittavaa..itse en voisi siihen tietoisesti ryhtyä. Tahattomasti se voisi joskus tapahtua..mutta ei tietoisen tarkoituksellisesti ja silloinkin asia olisi korjattava heti kun sen huomaa..

Ilta oli eilen kyllä muuten rattoisa ja sillai piristävä pitkään aikaan..
Piristävä siksi, että sain vieraaksi yhden tutun, joka ehkä joskus muuttuu vielä kamuksi ja hyväksi ystäväksi. Sitä ainakin toivon..Oli mukava viettää iltaa ja puhua henkeviä..


Kuutamohulluutta ja kiimaa

Heräsinkin tänään aikasin. Yleensä nukun myöhään. Olen aamuvirkku ja aamulaiska. On se ihmeellistä miten ihmisten virkeys voi vaihdella. Jotkut ovat ylipirteitä, jotku taas ihan masiksessa.
Onneksi minulla on nyt käynnissä semmonen ylipirteä kausi...onneksi.

Toisena asiana olen pohtinu kuutamohulluutta, Onkohan sitä olemassa? Luultavasti on. Minut täyskuu tekee erittäin levottomaksi ja myös hiukan "kiimaiseksi" jos seksistä puhutaan ;)
Toivottavasti kuutamohulluus olis pitkäkestoista...
Mites muilla? Onko teihin iskeny sitä?

Onneksi nyt on lomat päällä...voi tehdä mitä haluaa..koisia vaikka iltapäivään saakka.


Laskiaista ja pyllymäkeä ;)

No sitten on laskiainen ohi. Tulipa käätyä pyllymäessäkin laskemas hiukan.. Laskeminen olis kyl ollu kivempaa ku joku söpöliini olis ollu kamuna:)

On tää sunnuntai muuten ihan hirvee päivä. Tarvii alkaa valmistautuun tulevaan viikkoon, ei viittis millään. Miuluummin tekis jotakin muuta jonkun kaa.
No joillakin on liikatarjontaa...joillakin ei. Siispä yksin peitonalle jällee tänäkin sunnuntaina.

Mutta on laskettu verkkoja veteen, ehkä sitä on saamassa uusia kamuja/kamua. Aika näyttää...
Kaipasin taas yhtä kamuani, sitä söpön ihanaa. Sen juttuja jaksaa kuunnella, seurata sen tekemistä. Mäkin sanon jo kamuani vaikka sillai ei oo sovittu tai puhuttu. No mä pidän kyl sitä kamuna..toivottavasti söpöliini kans mua.

Mu nyt uuteen viikkoon luottavaisin mielin. Uusia ihmisiä ennakkoluulottamasti tapaan..ei sitä tie koska se oikea sit kolahtaa..