poikuuden tunnetta

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2007.
Edellinen

Iho janoaa kosketusta

Kevät tekee vahvasti tuloaan, +16 lämmitti niin kivasti päivällä. Nautti ulkona olosta täysin rinnoin.

Kevät tuo tullessaan myös ihmeellisen "kiiman" seksiin. Haluisi rakastella jatkuvasti jonkun söpön kanssa. Sanottakoon tässä kumminkin, että tulis se bf jo kohdalle.

Sieluni ja ihoni janoaa toisen kosketusta, kosketusta joka nostaa pintaan ihanan kosteuden..kosteuden joka lähtee hyvänolontunteesta toista kohtaan. Olisiko se sitten sitä RAKKAUTTA?

Onneksi viikonloppu lähenee, pääsee kiireiltään hiukan hesan yöhön sukeltamaan..
Odottaa vkl paljon, myös uusia tuttavuuksia..ehkä löytää itsensä mamasta johonkin aikaan lauantai-iltaa..saapi nähdä..
Haaveilee kyllä ihan myös paremmasta vaihtoehdosta, kaksin olosta jonkun kaa:D


Elämä hymyilee kauniisti

Viikko alkoi ihan mukavan kiireisenä. Olisi kyllä halunnu hiukan levähtää ensin, oli sen varran vauhdikas viikonloppu. Ei auta, kun oli sovittua menoa maanantaille. Uikin tuli ihan kesken elokuvan katselun..heräsin yli puolenyön..ja sammutin telkan.

Onneksi mieliala piristyy aina ku kevät ja kesä etenee tulollaan. Maanantaina jo päästiin kunnon lämpötiloihin..+14 näytteli mittari. Audinko paistoi lämpimästi..olisi halunnu riisua itsensä ihan ilkosilleen ja alkaa ottaa arskaa..hih..no ei ny ihan sentään vielä..

Maanantaina en jaksanu ees olla chatissa..oli niin väsyny. Olis kyllä halunnu yhden kamun kaa jutella hiukan..mu ei ollut oikein voimia.

No taas tulossa kiireinen vkl. Silloin olen liikkeellä taas..
Ans kattoo mitä se tuo tullessaan....
On ihanaa, kun on mielialakin pirteä ja tulevaisuus näyttää kivalta...
Odottaa kohtaavansa sen oikean bf vielä..nyt vaan toivoo lisää hyviä kamuja itselleen, joiden kanssa viettää aikaa. Sosiaalinen elämä on joskus sen verran kivaa, että se pistää pientä kihelmöintiä jäseniin :)


Helsingin yötä ja Tuiskua :)

Olipa taas kiva viikonloppu. Tuli kierreltyä Helsingin yössä oikein kunnolla. Meinas saada oikein kunnon nestemäisen puudutuksen, kun kiertely kesti ihan kolme iltaa.:D

Voin sanoa, että olen tykästyny Tuiskun Anttiin ja sen musiikkiin. Viikonloppu vain vahvisti asiaa.
Ana on hyvä esiintyjä ja niin lutusen söpökin :)

Nyt tarvii saada hiukan lepoa ja ajatusten tasausta. Ajatusten tasausta hyvien ystävien mielipiteistä, joita kuulin viikonloppunakin aika paljon.
Yhden söpiksen olisin halunnu kyllä tavata, mutta hänellä on muita suunnitelmia..eikä toiveeni siitä toteutunu menneenä vkl aikana. Ehkä joskus toiste....


Rasismia ja kohmeloa

Huh..huh..tulipa eilen eksyttyä viihteelle. Ilta oli kiva, siinäkin mielessä, että tapasin pari hyvää tyyppiä. Heidän kanssa oli hyvä parantaa elämää ja parempaa maailmaa.
Huh..huh.. tuli taas siitä juomapuolesta..ku se pakkaa ottaa veronsa heti aamusta..
Vettä on menny useampi litra päivän aikana. Yleensä ku taudin saa, sen myös pitää kestää kuin mies ;)

Tänään sitten on Rasismin vastainen päivä. Toivottavasti päivä pistää ajattelemaan...ajattelemaan onko itse syyllistynyt rasismiin ja miten sen pystyy itseltään poistamaan.
Humanismia tarvittaisiin elämässä paljon enemmän, ihmisistä pitää välittää ja pitää huolta.
Toivottavasti myös vähemmistöjen asema paranee, kun pystymme ihmisten tietoisuutta nostamaan.


Vaalit oli pettymyus

Viikonloppu ohi ja myös eduskuntavaalit. Lauantai-ilta oli sitten yksinäistä, kun ystäväni ei päässytkään tulemaan kyläileen. Olin hiukan masiksessa sen kanssa. Yksinäisyys on joskus ikävää.

Vaalit on sitten pidetty ja suomalaiset saivat sellaisen eduskunnan kuin halusivat.
Minulle vaalit olivat pettymys, ehdokkaani ei menny läpi.
Tuntuu kuin eduskuntaan olisi päässyt enemmän ei homoystävällisiä edustajia. Pelkään, ettei meidän homojen asiat siellä saa enemmistöä ja näin ei etene.

Onneksi eduskuntaan pääsi muutama avoimesti tunnustautuva vähemmistön edustaja Oras Tynkkynen ja Pekka Haavisto. Heille siitä onnittelut.


Räntää ja ehkä seuraa illalla :D

Taas lauantaipäivä ja iltaa yksin kotona. Lenkkeily jäi tänään väliin, oli niin hirvee ilma päivällä. Olisi pitänyt mennä heti aamupäivällä kun oli hiukan parempi sää.
Räntä ja vesi, tekee ilmasta niin kolean ja synkän.

Onneksi muuten päivä menny kivasti, oon mesettäny ja chattaillu. Söpö chattituttuni on illan pois..toivottavasti hänellä on kiva ilta.
No ei hätää, ehkä oon saamassa kanssa seuraa..kylläkin hetropuolelta olevia kamujani. Todelliset ystävät on ystäviä, on heidän sukupuolisuuntaus sitten mikä tahansa.
Liian usein homoja moititaan ahdasmielisiksi, että vaan keskenään fiilisteleen ja juhlii. En usko tohon väitteeseen.
Se ei pidä ainakaan omalta kohdaltani ja tuttujeni kohdalla paikkaansa.

Perhana ku ei oo oikein filmiä mitä vois illalla kattoo..on niin laiska lähtee vuokraan. Taidan soittaa sille kamulleni, jos se tois mukanaan jotakin..Hih..ja nyt ei oo kysymys si porniksesta ;)


Ihana torstai ja Idolss-kisa

Olipa ihana torstaipäivä ja ilta. Nautti oikein koko torstaista. Ilta vielä huipentui ku sain taas hiukan chatissa juteltua yhden söpön kamuystäväni kanssa. Ihan taas mieliala nousi korkealle. On hän aikamoinen persoona..tein jopa yhden ehdotuksen hänelle, hänelle se ei käynyt. Tää ei siis ollu mikään seksijuttuehdotus. No hyväksyn hänen kantansa ja päätöksensä ja myös ymmärrän häntä siinä. Olisin kyllä halunnut, että olisi hyväksynyt sen, koska halusin häntä palkita ystävyydestä minua kohtaan ja piristää, sekä tuoda vaihtelua hänellekin.

Voih...Panu sitten tippui eilen idolsissa, onneksi hevi Ari pääsi jatkoon. Molemmat ovat niin söpöi....
Ainoo joka minua tökkii siinä kisassa on sen kaupallisuus ja rahastus. Operaattorit ja MTV rahastaa itselleen sikä paljon rahaa ihmisten soitoilla.
Mikähän olisi parempi muoto järjestää vastaava kisa? Tarviipa pohtia sitä....


Torstai toivoa täynnä :)

Torstai toivoa täynnä sanotaan. Ans kattoo pitääköhän paikkaansa. Nyt ainakin toivon kivaa iltaa itselle, toivotttavasti saan jotain kamuja tuleen kylään. Voisin "antautua" heille täysin, on se niin suuri toi ystävän kaipuu.
Onneksi on torstai, joka on toivoa täynnä, toivoa vaikka onkin nyt Riston päivä.
Päivä paistaa tänäänkin kuin "Naantalin" audinko, se lämmittää audinkopojankin sydäntä ja mieltä.
Elämä voi olla ihanaa, kun sen vain oikein oivaltaa..tai paremmin arkana ja ujona kehtaan kutsua kylään jotakin kamuja. Siitähän vois kehittyä vaikka mitä...

Mun söpöliini, siis se chattiystäväni on kadoksissa..kaippahan kohta näyttäytyy...ehkä koulu vaatii oman ajan ;)

Mut kumminkin kaikille Audinkoista kevättä :)


wink wink.. ja ketjukirjettä

Keskiviikko alkoi pirteästi, ulkona sää ihanan audinkoinen :)
On sillai hyvä fiilis, kaverit ollu kiitettävästi yhteydessä minuun, eikä ole päässyt yksinäisyyden tuska suureksi.
On ihana, kun on hyviä ystäviä, vaikka niitä tosi hyviä onkin muutama.
Eilen en tavannukkaan sitä mun yhtä söpöä kamua, on kai sillä koulukiireitä. Olis ollu kiva chattailla ainakin sen kanssa :)

Ajattelin tänäänkin hiukan reippailla, se jotenkin niin piristää oloa. Siinä samassa saa ajatukset levätä.
Odottelee jo kesää ja biitsielämää...

Mulla on hirveä tuska siitä ketjukirjeestä, kun en tiedä oikein ketä haastaisi. Aika vaikeen homman kesäpoika minulle antoi. Saa nähä miten mun käy.
En kyllä itekään tykkään ketjukirjeistä, enkä yleensä ketjutekstareista, jokka on vaan rahastusta.

Katsoin, että irc-galleriassa on samanlainen ketjukirje kampanja ollu tai menos aikasemmin...

No jos sais ystäviä ton ketjukirjeen kautta, niin ihan jees juttu..ja ohan ihmisten kirjoituksia kiva lukee..ainakin niiden "syntejä" ;)

Nyt minun ajatukset vie Tuiskun konsertti, että saisin sinne kaverin itselle, kun olen jo kaksi lippuakin hommannut. wink wink näin vihjeenä ;)


äänestää pitää :D

Olipa taas viikonloppu. Kotona suurimman osan ajastani. Mikä harmilista vielä yksin. Saisi se joku tulla munkin kohalle jo.
Onneksi mun hyvä kamu piristi päivääni ku chattailin samaan aikaan. On sillä mailma mallillaan :D

No tänään pitäs käydä toi kansalaisuusvelvollisuus täyttämässä. Muusikko saakoon mun ääneni. Semmonen homoystävällinen muusikko :)

Tänään tarvis tehdä hiukan taas liikuntaa, ajattelin mennä käveleen, josko siellä törmäis johonkin söpöön...
En oo menettäny toivoa sen bf tulossa. Kyllä se kohta kolahtaa minunkin kohalle, sillai ihan itestään..
Samanlaisesti kuin tulee kevät ja kesä ja Audinko :D

Edellinen