Oh, What a dream


päässä soi sella...

Hiljaista on ollut. Jääkaappi hurisee keittiössä ja tietokone raksuttaa kuin viimeistä päivää, kohta varmaan paukahtaa. (hui) Toivottavasti ei, koska kuulun siihen tyhmään ihmisryhmään jolla ei ole backupeja tärkeimmistä asioista.

Söin kiltisti lihasrelaksantti kuurini, jonka lääkäritäti määräsi. Ihan hirveitä mömmöjä! Unet meni ihan sekaisin, tai siis en muuta ole tehnytkään kuin nukkunut. Nyt se onneksi loppui. :) Paremmat tulokset selkäkipuun saan tavallisilla särkylääkkeilä kuin näillä.

Eipä tässä kummempia. En ole vieläkään katsonut leffoja, jotka meinasin tuossa jokin bloki sitten. Eipä siinä, Schindleri on tullut katsottua aika monta kertaa, ei tosin ihan lähivuosina. Tekisi mieli katsoa vicky christina barcelona, mutta ei sitä taida olla meidän R:llä. Onko kukaan katsonut? Oliko hyvä?

heh. Nukuin viime yönä tosi huonosti, kauheita painajaisia. Koirallanikaan ei ollut helppo yö. Heräsin kauheaan kopsahdukseen - koira tippui sängystään, katsoi minua syyttävästi ja siirtyi sohvalle. Koiran sänky on kaksinkerroin oleva patja, noin 15 cm maan pinnan yläpuolella... Koiruli raukka. (hyvät naurut tosin keskellä yötä.)

Greyn Anatomiassa naispari viritelmä. Toivottavasti jo tällä kaudella:)

Jepjepsunnuntaipäivän päätteeksi

Pieniä onnen jyväsiä

- auringonlaskut
- syysmyrskyt
- lumipyryssä kävely
- koiran tuhina
- kuppi teetä ja pala suklaata
- puhelimen pirinä (se soi - olen olemassa)
- uuden musiikin löytäminen ja puhki soittaminen
- kynttilän valo
- tähtitaivaan / kuutamon / lumihiutaleiden leijailun katseleminen kunnes niskaan koskee :)
- pakkanen
- kaunis hymy / nauru
& ulkosauna ja maailman parantaminen
->Silloin kun ahdistaa / surettaa yms. muistan tätä listaa.

"Onko luonnevika vai tarkoitus
kun puuttuu hauli ja tarkennus?"
- Anna Eriksson


ei kait vaan;)

Kyllä vain. Näin tarkemmin ajateltuna, taisin vetää herneen kohtalaisen syvälle nenääni;) Tuskimpa työnantaja ihan tarkoitti udella pahalla. Halusi vain tietää onko minulla joku mies kylällä tai joko olen asuttunut aloilleni tähän kyläpahaseen. Seuraavalla kerralla vastaavassa tilanteessa yritän hengittä syvään ja katsoa asiaa toisenkin näkökulmasta.

Muutenkin minulle tekisi hyvää joskus ajatella asioita syvemmälle ja tarkemmin sekä tietenkin toisen ihmisen näkökulmasta. Omia mielipiteitään ei tarvitse muuttaa, eikä tunteitaan. Olisi kuitenkin hyvä heittää putkiaivot narikkaan ja katsoa asioita laajemmaltikin. Ainakin yrittää unohtaa oma napanöyhtä ja katsoa elämää muiden ihmisten näkökulmasta.

Tänään on isänpäivä. En ole vielä soittanut, kortin laitoin menemään jo alkuviikosta. Minulla on kiva isä. Homofobinen kylläkin, mutta voin sanoa tulleeni hyvin kasvatetuksi:). Mielestäni vanhempien tehtäviin ei muuta kuulukaan kuin laittaa lapset maailmalle kunnon kansalaisina, jotka osaaavat huolehtia itsestään. hmm?


auringonlaskuja ja muuta sellaista

Jos haaveilisin niin unelmoisin vieraista maista. Kaukaisista maista, joissa voisin hengittää vapaasti ja kulkea ympäriinsä. Siellä olisi lämmintä ja aurinko lämmittäisi ihoa. Illan tullen voisin levätä kuistilla ja tuntea oloni raukeaksi, kuunnella luonnon ääniä ja katsella auringonlaskua. Seurassa ystävä tai sitten yksin, ei väliä. Kokisin ja tuntisin jotain uutta, mutta kuitenkin niin tuttua.

"Welcome to my country
but here you don't belong
Stay with me forever, stay as long as you want
Welcome to my country
but here you're bound to fall
Don't you hear me crying, don't you hear my call"
-Brainstorm


plääh ;>

Tänään
tänään
hmm?
ei mitään.

Tylsä blokkaus, mutta ihan oikeesti ei mitään. Nojoo sain lihasrelaksantteja kuurina, pesin pyykit, laitoin sukset, kävin koiran kans kävelyllä. plääh.

Huomenna aion siivota, pestä lisää pyykkiä, käydä piiitkällä kävelylenkillä, tehdä pizzaa, katsoa Schindlerin lista sekä kukkia ja sidontaa. Pizzan syön valkkarin kanssa.

Interesting or what?
-what.


Aallonharjalla

Viimepäivät ovat olleet erittäin hyviä. Tuntuu että koko syksy on mennyt ennemminkin aallon pohjassa kuin täällä harjalla. Nyt näyttää kuitenkin paremmalta. Mietin eilen erästä ystävääni, olkoot vaikka Kata. Hänellä on kaikki nykyisin hyvin. Pieni vuoden ikäinen tyttö ja miehenkin kanssa menee ilmeisesti vaikeuksien jälkeen ihan kivasti. Nassukaksikin haukuttu pikkuinen näyttää ihan mummoltansa,isot siniset silmät ja sama ilme. Luonteensa nassukka on kuitenkin saanut äidiltään, uskomattoman omapäinen jo nyt. Aika näyttää millainen tästä perheen prinsessasta tulee:). Kata ja Nassukka tulevat käymään ensi vuoden puolella, kun minulla on synttärit ja Nassukka on oppinut kävelemään hieman paremmin. En malta odottaa.

Elämä alkaa olla sitä mitä pitääkin. En millään jaksa tuota tunteiden höykkyytystä enää yhtään. Onneksi ne ovat tasoittuneet. En kyllä tiedä onko tunteeton elämä sen arvoista, mutta kuten minulle on sanottu, koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan :)

Ulkona on upea päivä ja pitäisi lähteä koiran kanssa haistelemaan talvelta tuoksuvaa päivää. Kohta päästään jo jäälle hiihtämään. Hurttaliini vetää ja minä koitan pysyä pystyssä suksieni kanssa. Aloitettiin vetohiihto viime talvena ja hauskaa oli yllin kyllin, kuten myös mustelmia.

Saattaa olla, että näistä blokkauksistani tulee hypertylsiä. Toisaalta bittiavaruus on ollut hyvä dumppauspaikka ahistukselle:)

Pitäisi alkaa kertaamaan ranskaa, ehkä tässä joku päivä blokkaan jotain en francais.

J'ai besoin une petite amie ;)


bullshit

Kuten tuossa äsken kerroin niin kävin "työhaastattelussa". Eli siis kävin näyttämässä naamaani. Tervehdyksen ja kättelyiden jälkeen istuimme alas. Ensimmäinen asia, jonka hän minulta kysyi oli, että onko minulla poikaystävää. Vastasin tietenkin että ei nyt just satu olemaan. MITÄ HELVETTIÄ SE TYÖHÖN KUULUU?!

Ensinnäkin se ei kuuulu asiaan mitenkään. On ihan ok kysyä henklökohtaisista asioista jossain vaiheessa, ikään kuin tutustua paremmin. Ei kuitenkaan ensimmäiseksi.

Toisekseen koska näytin koht. poikamaiselta niin tottakait piti varmistaa etten vaan kuulu siihen syntisten joukkoon. Jos olisin sanonut että ei mulla poikakaveria mutta tyttökaveri on, niin haastattelu olisi jäänyt siihen. "Me soitetaan sulle älä sie meille."

Ärsyttää. Oliskin tyttökaveri, jolle vaahdota. Toisaalta tuskinpa olisi edes siinä tapauksessa soittanut haastatteluun. Ai Lappi muka kaikki ihmiset hyväksyvä paikka, kuten joku korhos -kohun aikana väitti. PÖH.

Ei taida olla ihan mun tuleva työpaikka.


hound dog

Tietokone on ollut pari päivää remontissa, joten en ole joutanut kirjoitella pahemmin. Toisaalta ei ole oikeen huvittanutkaan... Tuleekohan näitä writer's blockeja useinkin?

Eilen oli kiva päivä, koska tutustuin useaan uuteen ihmiseen. Tänään puolestaan olisi työhaastattelu, tavallaan.

Olisi pitänyt laittaa tämän blogini nimeksi joku Elviksen biisi. Tai toi viimmesin otsikko litte did she know. Katsoin sen leffan mihin tuo liittyy, en nyt muista nimeä. Kuiteskin välillä tuntuu, että onkohan jossain jollain todella hauskaa kirjoittaa mustalla huumorilla ja sarkasmilla höystettyä tragediaa, jota kutsun elämäkseni.

Stellaria Calycantha