• Stellaria

päässä soi sella...

Hiljaista on ollut. Jääkaappi hurisee keittiössä ja tietokone raksuttaa kuin viimeistä päivää, kohta varmaan paukahtaa. (hui) Toivottavasti ei, koska kuulun siihen tyhmään ihmisryhmään jolla ei ole backupeja tärkeimmistä asioista.

Söin kiltisti lihasrelaksantti kuurini, jonka lääkäritäti määräsi. Ihan hirveitä mömmöjä! Unet meni ihan sekaisin, tai siis en muuta ole tehnytkään kuin nukkunut. Nyt se onneksi loppui. :) Paremmat tulokset selkäkipuun saan tavallisilla särkylääkkeilä kuin näillä.

Eipä tässä kummempia. En ole vieläkään katsonut leffoja, jotka meinasin tuossa jokin bloki sitten. Eipä siinä, Schindleri on tullut katsottua aika monta kertaa, ei tosin ihan lähivuosina. Tekisi mieli katsoa vicky christina barcelona, mutta ei sitä taida olla meidän R:llä. Onko kukaan katsonut? Oliko hyvä?

heh. Nukuin viime yönä tosi huonosti, kauheita painajaisia. Koirallanikaan ei ollut helppo yö. Heräsin kauheaan kopsahdukseen - koira tippui sängystään, katsoi minua syyttävästi ja siirtyi sohvalle. Koiran sänky on kaksinkerroin oleva patja, noin 15 cm maan pinnan yläpuolella... Koiruli raukka. (hyvät naurut tosin keskellä yötä.)

Greyn Anatomiassa naispari viritelmä. Toivottavasti jo tällä kaudella:)

Jepjep