Oh, What a dream

Edellinen

darlin, pace your self

On mennyt pitkä aika siitä kun viimeksi kirjoitin. Pakko luonuttaa M:n suhteen kun ei siitä ole mitään kuulunut. Tapasin s24:ssä tytön, joka sattuu olemaan entinen L. sillä on samat harrastukset ja mieltymykset kuin minulla. Tekisi mieli lähettää joka ilta viestiä ja mesettää, mutta pakko vähän jarruttaa. Onhan se jo koettu ettei kaiken antaminen ja kiintyminen ole ihan terveellistä kun kuitenkin vaan polttaa näppinsä. Eikä se välttämättä ole ihan niin innostunu minusta kuin minä siitä. Joten jarruttelen. A ei asu kovin kaukana, joten näiden yhteisten harrastusten parissa olisi hyvä tavata ja hengata sitten kun on vähän tutustuttu. Taas meinaa ajatukset rientää edelle... :) Sitä paitsi se sanoo sen profiilissa, että etsii juttu / hengaus / bile kaveria, joten mitään romanssia ei ehkä kannata edes ajatauksissaan alkaa kehittelemään. Vaikka olishan se ihanaa:) *hmph*.
Katsellaan ja kuunnellan miten tässä käy.

K lähetti viestin, en tiedä mitä sen kanssa tekisin. en jaksais enään miettiä ja pettyä:(

Olen etsinyt töitä mutta mitään ei oikein tahdo saada, kiitos laman, hyvänpä alan valitsin... Toivottavasti saan sen asiakasneuvojan paikan, jos en niin mitä sitten...?

koitan taas laittaa briiffausta miten elämä kulkee.Minulle sanottiin tässä päivä taannoin, että sinusta tulee hyvä äiti. Kummallinen kommentti, mutta mielestäni todella kaunis kohteliaisuus. En tiedä noista lapsista, mutta minusta se oli todella kauniisti sanottu. En ilmeisesti olekaan ihan niin itsekeskeinen kuin olen ajatellut. Muutenkin olen saanut hyvää palautetta viimeaikoina.

Mitä enemmän itsestään antaa sitä enemmän toisilta saa. Ihmisten kohtaamista ei pitäisi pelätä ja pitäisi antaa aina kaikkensa jos haluaa tutustua. Itselleni on aina hankalaa yrittää tutustua niihin ihmisiin joihin todella haluan. Ne jotka saavat hymyn huulille ja jotka ovat kaikkien mielestä mahtavia ihmisiä saavat pelon pintaan - mitä tuo oikeasti ajattelee minusta, ei tuota varmaan yhtään kiinnosta, tuskimpa se edes huomaa olemassaoloani... Aina silloin kun on tunteet pelissä nämä peikot pääsevät laittamaan pääni kumaraan ja suuni kiinni. Viimeksi kun tapasin ihanan tutustumisen arvoisen ihmisen, otin itseäni niskasta kiinni ja käskin hänet kyläilemään. Toivottavasti ottaa neuvosta vaarin:) Ainkin voin olla tyytyväinen itseeni, eikä tarvitse miettiä, mitä jos...

:)


Always walk on the bright side of life ti-di ti-ditiditidii

En ole hautautunut lumen alle, vaan olen vain hiemen kiireinen. Turistit rysähtivät alas taivaalta, joten töitä piisaa. Typerä ´wanna be mokkula ei toimikaan ja toimistolla ei ehdi täällä Ll:ssa käydä...

Ei minulla oikeastaan ole mitään kerrottavaakaan. Kiva kun töissä alkoi kiirusaika, ihastus on hetero, paljon uusia oppaita ja kausityöntekijöitä joihin tutustua:) Hyvin menee mutta menkööt.

see you later


strange behaviour

Voihan pöllö näitä mun ajatuksia;)

Olen flirttaillut viimeaikoina miesten kanssa. Kerrassaan outoa, koska en edes osaa oikeasti tätä jaloa taitoa. Pitäisi flirttailla sen yhden tytön kanssa, mutta ei millään onnistu! Olen NIIN tylsä hänen seurassaan ja asiallinen. Pitäisi varmaan tyytyä ihailemaan kaukaa, ettei pääse tuo mielikuvitus liikaa laukkaamaan. Toisaalta kiva törmätä niin ihanaan ja kivaan tyyppiin.

ÄÄähh...?

Mitä jos törmää johonkuhun kiinnostavaan, se katsoo kanssa sinua, mutta ei oikeen tiedä kuiteskaan... Hmm? Joo, tiedän juttelemaan vaan, mutta tilaisuuksia ei oikeen ota tullakseen...


pohdintoja

En tiedä olenko todella typerä, itsekeskeinen vai kuitenkin vaan realisti pessimisti. Onko todella niin että kun ei odota ihmisiltä mitään niin ei voi myöskään pettyä? PÄÄTIN lopettaa itsesäälissä vellomisen ja heti on parempi olo. K kävi kylässä - ei mitään uutta auringon alla. En enää odota ystävyyttä ja pelkkä tuttavuus riittää.

Jokainen on oman onnensa seppä.

Toisaalta jos ei odota mitään hyvää ihmisiltä tai odottaa aina pettymystä, käykö niin ettei koskaan löydä onnea itsessään? (toim. huom. ei retorinen)


Heip taas!

Kyläilin kaverilla. Katsottiin leffa ja syötiin pizzaa, oikein mukava tapa viettää sunnuntai. Telkussa joku sanoi, että elämä on liian lyhyt surullisena olemiseen. Voi kun pystyisikin ajattelemaan positiivisesti.

kuulemisiin


life for rent

Annetaan vuokralle elämä.

Vähän käytetty vuonna 1984 valmistunut yksilö. Ikkunat ovat kohti pohjoista ja sydän tarvitsee pientä remonttia. Edellisen vuokralaisen jälkeen hyvin tuuletettu yksilö tarvitsee pidempiaikaisen vuokrasuhteen. Määräaikainen sopimus voimassa vähintään viisi vuotta. Ostomahdollisuus jos vuokrasuhde on ollut molemmin puolisesti tyydyttävä.

Tarjouksia otetaan vastaan heti.

Edellinen