• pimazukka

Sinussa on koko maailman ihanuus

Vauva on tullut kotiin. Ja voi, hän on maailman ihastuttavin pikku neiti!!!<3

Ja, kaikki puheet ja varoittelut siitä, että neiti on täystuho ja dominoiva ja ei tod. sisäsiisti, on todettu höpönpöpöpöksi!!!
-Vauva on sisäsiisti, yhtään vahinkoa ei ole meillä tullut sisälle.
-Mitään, yhtään mitään ei ole tuhonnut - ei edes yrittänyt.
-Dominoinnista ei juurikaan merkkejä, lähinnä neiti on hiukan arka ja sen takia sitten on luultavasti yrittänyt pullistella edellisessä paikassaan. Nyt kun pullisteluun ei ole tarvetta, kun meillä on selvä arvojärjestys, niin ei ole ongelmia. Vauva saa rauhassa olla vauva, ei tarvitse ottaa ison roolia.:)

Että oikeaan kotiin on tyttö tullut.<3

Äitinikin sanoi, kun näki pennun, että ei ole koskaan nähnyt vastaavaa rakkauden paloa koiran silmissä, kuin millä tavoin Riina katsoo minua. Se on kyllä varmasti totta. Katse on niin syvä ja luottavainen, niin puhtaan rakkauden täyteinen ja kiitollinen, että sydäntä riipii aina kun neiti tillottaa silmiin.<3

Ja mikä mieletön pakkaus neiti on. Koulutettavuudeltaan täysi kymppi, enempää ei voisi toivoa. Ensimmäisenä tarkoituksena tai edes ajatuksena ei ollut Riinaa hankkiessa alkaa mitään sen kummemmin harrastamaan, kuin perus tottelevaisuutta ja omaksi huviksi jälkeä...mutta, neiti vaikuttaa niin lupaavalta pakkaukselta, että ehkä me ryhdymmekin touhuamaan kaikenlaista.
Aloitamme ensi kuussa etelä suomen seropi yhdistyksen järjestämällä leirillä, 23-25.3. Luvassa on koiraleiri, missä on luentoja: koiran psykologinen oppiminen, stressi, luonnonmukainen ruokinta. Lajiesittelyissä: haku, tokoagi ja koiratanssi. Saunailta, uusia tuttavia ja kaikenmoista kivaa puuhastelua koirien kanssa mahtavissa ulkoilumaastoissa.:)

2 kommenttia

martin

14.2.2007 11:36

Suurenmoista!

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

sleepygay

14.2.2007 11:55

Vau, hyvän koiran olet saanut. :) Kuulostaa kyllä tosi mahtavlat pakkaukselta.

Pistä kuvia! :D

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi