• Kirsikkavaras

Tinttien terroria

Taas sataa. Pihalla pitäisi puuhailla kaikenlaista, mutta tällä säällä ei haravan varteen ole asiaa. Pihan kuoputtelu ja raaputtelu auttaisi kummasti mielen alavireisyyteen, mutta täytyy näköjään kiltisti odottaa huomiseen.

Viime aikoina tiaisparvet ovat jo kiihkeästi käyneet koputtelemassa ikkunoita. En tiedä miksi tiaiset käyvät säännöllisesti myös levittelemässä terassin pöydällä olevan tuhkakupin sisällön ylösalaisin. Ruokaa tuhkakupista ei varmasti löydy, olisikohan vain kiusaa pikkunaapureitteni taholta. Aamupäivällä löysin sitten terassin pöydältä tokkuraisen hömötiaisen. Olikohan se maistellut tuhkakupin sisältöä. Raukkaparka toipui sentään tokkurastaan ja kauppareissuni jälkeen lintu oli mennyt menojaan. Pitäisi kai jo alkaa pistää purtavaa lintulaudalle, vaikka ei sillä mikään kiire kyllä vielä ole. Tupakkakin on näköjään aika myrkky. Pitäisi varmaan harkita tupakkalakkoa. :)

2 kommenttia

sleepygay

24.10.2006 10:41

kannattaa peittää jotenkin se tuhkakuppi... tupakka kun ei ole ihan terveellistä.

Minäollijaorvokki

24.10.2006 11:48

Mulla on sellainen terassituhkakuppi, eli kukkaruukku ylösalaisin aluslautasen päällä. Mutta sieltäkin tintit onnistuvat taidokkaasti kaivelemaan. Täytyy vaan keksiä jotain.