• Kirsikkavaras

Heräämisiä ja paljastuksia

Lääkärin mukaan kaikki oli ok, mutta jos se verenpaine ei laske, niin täytyy harkita verenpainelääkityksen aloittamista. Eläköön alkava keski-ikä! Seuraavaksi kai kolesterolilääkkeet ja kakkostyypin diapetes? Kahvi ja tupakka tietenkin pois ja sauvakävelyä kaikkien paheiden tilalle.

Kotimatkalla ikääntymistä miettiessäni katseeni kääntyi Hinthaarassa melkein vaistonvaraisesti erään saunamökin kohdalla ikkunasta ulos. Mieleen tuli elävästi se ensimmäinen koulumatka, jolloin bongasin kyseisen mökin portailla alastoman miehen. Jolla oli voimakas erektio. Viattomassa lukiolaisen päässäni ynnäsin, että saunan jälkeen on tietenkin mukava nautiskella ulkoilmasta, mutta alasti kaikkien ohikulkijoiden nähden? Muutaman koulumatkan jälkeen miehen esitystä osasi jo odottaa, ja se lukiolaispojan viattomuuskin rapisi vähitellen.

Myrsky tulossa. Taidanpa varautua siihen hakemalla takkaan puita ja ottamalla teepannun esiin.

2 kommenttia

martin

26.10.2006 18:00

Hindhårissa sijaitsee Boe gård (Boen kartano), jossa oli kuuluisa Högvallan koulu.

Mika

26.10.2006 21:33

Liity vaan meihin raihnaisiin keski-ikäisiin! Juuri eilen manasin miehelleni, että jos lääkärini määrää lievästi kohonneeseen (5,7) kolesteroliini lääkityksen, syön jo kolmea lääkettä lähes päivittäin (ne kaksi muuta ovat beetasalpaajat rytmihäiriöihin ja happosalpaajat närästykseen).

Miten tässä näin pääsi käymään? Minunhan piti olla ikuisesti nuori, hoikka ja terve. Kävelysauvat olen omistanut jo pari vuotta...