itseäni etsimässä

Edellinen

muutoksia

Viikko on kulunut siitä kun aloitin niukka energisen dieetin. Välillä on ollut vähän sellainen olo että kuolisi nälkään. Mutta periksi en ole antanut vaan olen pysynyt tiukasti dieetistä kiinni. Painoni on pudonnut viikon aikana 5.7 kg , eli tämän hetkinen paino on 94,5 kg.
Meinaan kuitenkin liittyä extravaganza ryhmään ( = on tukitakana) vaikka olen saanutkin projektin käyntiin. Maanantaina on sitten info tähän extravaganza juttuun ja torstaina on eka ryhmätapaaminen.

Tänään kun kävelin hissukseen pyhäjärven rannalla nautiskellen raikasta ilmaa. Ajattelin samalla paljon asioita mm. että alan kulkemaan työmatkat pyörällä, joka hankittiin kesällä. Käyttämään sykemittaria ja kuntosalia jonka maksua kuitenkin maksan.

Olen pohdiskellut että motivaatio painonkin pudotukseen on lähdettävä itsestä. Sä saat tukea ja neuvoja muilta mutta itse on kuitenkin tehtävä valinnat ja päätökset. Kukaan toinen ei voi tehdä sitä puolestasi. Ja painon pudottaminen on vaan yksi askel mutta painonhallinta ja terveelliset elämäntavat on loppu elämän kestävä projekti.


itseäni etsimässä

Ajattelin vaihtaa blogille uuden nimen kun en tiedä pystyisikö luomaan täällä itselleni toista blogia.
Eli tässä kuvaan kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia matkalta jota alan tekemään kohti terveellisempää elämää.
Tällä hetkellä painoni on 100.2 kg.Eipä ole tullut kirjoiteltua tätä blogiakaan pitkään aikaan.. On muka ollut niin kiire. No toisaalta onkin ollut tässä kaikenlaista. Nytten sitten on meidän hääbileetkin juhlittu. Juhlat oli tosi onnistuneet ja ikimuistoiset. Tunnelma oli aivan mahtava ja loistava. Bileet olivat ohjelmaltaan samat kuin hetero häidenkin. Oli mm. Sukkanauhan ja morsiuskimpun heitto. Häävalssi tanssittiin myös.
Ja töissä olen tietenkin käynyt edelleen. Ja kuulin että mulle on kertynyt tälle vuodelle 4 vuosiloma päivää. Nyt sit lähdetään rakkaan kanssa yhteiselle parin päivän kesäloma matkalle.


On tullut aika huonosti kirjoiteltua tänne.....No on olevinaan ollut niin kiire. No nyt sitä sit ollaan onnellisesti naimisissa. Vaik kyl ollaan oltu välillä törmäyskurssilla. Mutta sehän kuuluu parisuhteeseen. Mutta ei ny sen vakavampaa.
Kesää kohti ollaan menossa hurjaa vauhtia. Ulkona on ollut niin kaunis sää, että on mukavaa käydä ulkoilemassa. Ja ihailla kevään merkkejä.
No töissä käydään edelleenkin eli työt ovat jatkuneet.....Sen 2 vkon sijaisuuden jälkeen. Ja jatkuvat pitkälle syksyyn.....


Viikonloppu oli onneksi töitä. Lauantaina sekä sunnuntaina olin iltavuorossa. Muuten olisin hyppinyt pitkin seiniä jännityksestä.

Kutsuvieras lista on saatu jo tehtyä kutsuttuja on 60 ja tietenkin heidän mahdolliset avecit. Ja kutsukortteja on tehty rakkaan kanssa jonkin verran ( tai oikeestaan rakas teki viikonloppuna kun olin töissä).

Tänään 22.3.2010 on se suuripäivä. Astelemme maistraattiin klo 15.30. Mutta itse juhlan pidämme vasta heinäkuussa. Syynä että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan juhlaamme.

Vaatetus hankittiin sieltä täältä.......


Ensi maanantaina on suuri päivä kun astelemme Maistraattiin....ja menemme naimisiin.
Meikäpoika ei meinaa pysyä "housuissa". On tullut tehtyä erilaisia valmisteluja. On hankittu vaatteita ja mietitty Hääpäivän ohjelmaa, hääkuvien ottoa jne.
Mutta juhlat pidämme vasta ensi heinäkuussa. Jotta mahdollisimman moni pääsee juhlimaan kanssamme. Olemme miettineet rakkaan kanssa kutsuvieraslistaa. Ja tulevana viikonloppuna suunnittelemme sitten kutsukortin....Rakkaani saa vaan harmaita hiuksia hääinnostukseni takia :DTänään se sit tapahtu, et sain rassata murun "röörejä". Se oli mahtava kokemus...Olin ns. bottom kunnes rakkaani sanoi, että olen versa. Nautin sitomisesta jne. Tapahtui muutakin esileikit Venus Centerissä...Meidän seksielämä on loistavaa....Puutteessa ei tarvii elää....Mut se siitä Yhteiselomme sujuu hyvin.....On parisuhteeseen kuuluvia herneen sieraimeen vetoa jne.
Eli naimisiin ollaan ens kesänä menossa....

Edellinen