itseäni etsimässä

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2010.

muutoksia

Viikko on kulunut siitä kun aloitin niukka energisen dieetin. Välillä on ollut vähän sellainen olo että kuolisi nälkään. Mutta periksi en ole antanut vaan olen pysynyt tiukasti dieetistä kiinni. Painoni on pudonnut viikon aikana 5.7 kg , eli tämän hetkinen paino on 94,5 kg.
Meinaan kuitenkin liittyä extravaganza ryhmään ( = on tukitakana) vaikka olen saanutkin projektin käyntiin. Maanantaina on sitten info tähän extravaganza juttuun ja torstaina on eka ryhmätapaaminen.

Tänään kun kävelin hissukseen pyhäjärven rannalla nautiskellen raikasta ilmaa. Ajattelin samalla paljon asioita mm. että alan kulkemaan työmatkat pyörällä, joka hankittiin kesällä. Käyttämään sykemittaria ja kuntosalia jonka maksua kuitenkin maksan.

Olen pohdiskellut että motivaatio painonkin pudotukseen on lähdettävä itsestä. Sä saat tukea ja neuvoja muilta mutta itse on kuitenkin tehtävä valinnat ja päätökset. Kukaan toinen ei voi tehdä sitä puolestasi. Ja painon pudottaminen on vaan yksi askel mutta painonhallinta ja terveelliset elämäntavat on loppu elämän kestävä projekti.


itseäni etsimässä

Ajattelin vaihtaa blogille uuden nimen kun en tiedä pystyisikö luomaan täällä itselleni toista blogia.
Eli tässä kuvaan kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia matkalta jota alan tekemään kohti terveellisempää elämää.
Tällä hetkellä painoni on 100.2 kg.