• teemu82

muutoksia

Viikko on kulunut siitä kun aloitin niukka energisen dieetin. Välillä on ollut vähän sellainen olo että kuolisi nälkään. Mutta periksi en ole antanut vaan olen pysynyt tiukasti dieetistä kiinni. Painoni on pudonnut viikon aikana 5.7 kg , eli tämän hetkinen paino on 94,5 kg.
Meinaan kuitenkin liittyä extravaganza ryhmään ( = on tukitakana) vaikka olen saanutkin projektin käyntiin. Maanantaina on sitten info tähän extravaganza juttuun ja torstaina on eka ryhmätapaaminen.

Tänään kun kävelin hissukseen pyhäjärven rannalla nautiskellen raikasta ilmaa. Ajattelin samalla paljon asioita mm. että alan kulkemaan työmatkat pyörällä, joka hankittiin kesällä. Käyttämään sykemittaria ja kuntosalia jonka maksua kuitenkin maksan.

Olen pohdiskellut että motivaatio painonkin pudotukseen on lähdettävä itsestä. Sä saat tukea ja neuvoja muilta mutta itse on kuitenkin tehtävä valinnat ja päätökset. Kukaan toinen ei voi tehdä sitä puolestasi. Ja painon pudottaminen on vaan yksi askel mutta painonhallinta ja terveelliset elämäntavat on loppu elämän kestävä projekti.

1 kommentti

Nermal

14.11.2010 21:43

5,7 kilon pudotus viikossa tuntuu aika hulppealta. Mulle lääkäri sanoi, että 0,5 - 1,0 kg viikossa olisi terveellinen tahti. Muutoin on riskinä ettei elimistö saa kaikkia tarpeellisia ravinteita, ja toisaalta rankka painonpudotus tuppaa johtamaan ns. jojo-ilmiöön että paino tulee takaisin, kun pysyvästi loppuelämäkseen ei kuitenkaan jaksa hirveää laihdutusrääkkiä pitää. Toivottavasti painonpudotusprojektisi menee kuitenkin hyvin!