itseäni etsimässä

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2010.

Viikonloppu oli onneksi töitä. Lauantaina sekä sunnuntaina olin iltavuorossa. Muuten olisin hyppinyt pitkin seiniä jännityksestä.

Kutsuvieras lista on saatu jo tehtyä kutsuttuja on 60 ja tietenkin heidän mahdolliset avecit. Ja kutsukortteja on tehty rakkaan kanssa jonkin verran ( tai oikeestaan rakas teki viikonloppuna kun olin töissä).

Tänään 22.3.2010 on se suuripäivä. Astelemme maistraattiin klo 15.30. Mutta itse juhlan pidämme vasta heinäkuussa. Syynä että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan juhlaamme.

Vaatetus hankittiin sieltä täältä.......


Ensi maanantaina on suuri päivä kun astelemme Maistraattiin....ja menemme naimisiin.
Meikäpoika ei meinaa pysyä "housuissa". On tullut tehtyä erilaisia valmisteluja. On hankittu vaatteita ja mietitty Hääpäivän ohjelmaa, hääkuvien ottoa jne.
Mutta juhlat pidämme vasta ensi heinäkuussa. Jotta mahdollisimman moni pääsee juhlimaan kanssamme. Olemme miettineet rakkaan kanssa kutsuvieraslistaa. Ja tulevana viikonloppuna suunnittelemme sitten kutsukortin....Rakkaani saa vaan harmaita hiuksia hääinnostukseni takia :DTänään se sit tapahtu, et sain rassata murun "röörejä". Se oli mahtava kokemus...Olin ns. bottom kunnes rakkaani sanoi, että olen versa. Nautin sitomisesta jne. Tapahtui muutakin esileikit Venus Centerissä...Meidän seksielämä on loistavaa....Puutteessa ei tarvii elää....Mut se siitä Yhteiselomme sujuu hyvin.....On parisuhteeseen kuuluvia herneen sieraimeen vetoa jne.
Eli naimisiin ollaan ens kesänä menossa....