itseäni etsimässä

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2009.

paluu arkeen!!

Keskiviikkona oli sitten papereiden jako ja kahvitilaisuus koululla. Nyt on saatu sit virallisesti opinnot päätöksee..
Torstaina koin yhden elämäni suurimman ja iloisimman tapahtuman rakkaani kosi minua satamassa ja taustalla soi Tauskin Sinä vain.
Lauantaina sit juhlittiin ja sain viettää pitkän ja ihanan viikonlopun rakkaani kanssa. Nyt on vähän haikeat fiilingit kun kullan piti lähteä takaisin kotia.....
Mutta enää 3 vkoa kun muutan asumaan hänen kanssaan...


Vitutusta

No, ehkä vähän turhan "järeä" otsikko blogille. Mutta kuvaa osittain omia tuntemuksia eilisesltä päivältä....

Sunnuntai aamupäivä meni liskotellessa ja netissä surffaillessa. Mutta iltapäivällä tuli tehtyä pieni kävelylenkki erään ystävättären kanssa. Ja samalla tuli piipahdettua sairaalassa katsomassa erästä minulle tärkeää henkilöä. Hän on toipumassa polvileikkauksesta. Hänen leikkaus oli mennyt hyvin. Ja hänen vointinsa oli hyvä.

Mutta nyt itse siihen asiaan mikä sai munt eilen näkeen punaista. Nimittäin sain eilen tekstiviestin: Jossa hän laittoi, että tuntee että on tullut vedätetyksi. Siitä syystä koska olen kutsunut ihmisiä samalla kertaa juomaan meidän kihlajaiskahveja kun juhlitaan mun valmistumista. Hän kun on luvannut tulla auttamaan valmistumisjuhlissa.
En voi ymmärtää, et mikä siinä nyt on niin hirveetä. Että samalla kertaa juodaan myös kihlakahvit.
Onko täti vasta nyt sisäistänyt asian, että rakastan ja kihlaudun miehen kanssa. No jännityksellä odotellessa, et tuleeko hän lauantaina auttamaan juhlissa....

Katsottiin erään ystävän luona BB-häät ja superhäätö. On se mahtavaa, että ihmisistä hehkuu rakkaus. Kuten hääpareista huomasi.
Ja hyvä että Dana lenti pellolle vihdoin ja viimein....


Ankee sää ulkona näin lauantai aamupäivänä. Mutta siitä huolimatta pitää jossain vaiheessa päivää käydä "happihyppelyllä".

Onneksi fiilikset ja ajatukset ovat lämpöiset. Odotellessa mukavia asioita. Mitkä häämöttävät jo näin lähellä. Keskiviikkona saa tutkintotodistuksen ja torstaina mennään kihloihin. No näitä on jo hehkutellu jo pitemmän aikaa....muttei vaan voi mitään kun on onnesta "soikee"

Lauantaina on sitten edessä valmistumis/kihlajaisjuhlat. Niitäkin odotan jo innolla.

Tajusin muuten äsken et marraskuun 7 pvä tuli täyteen vuosi ilman tupakkaa. Muistan miten kiipeilin kolme ensimmäistä päivää pitkin seiniä. Mutta nyt ei edes tee mieli tupakkaa.

Muutenkin on paljon tiedossa paljon pientä puuhasteltavaa. Kun on edessä muutto rakkaan luokse uuteen kaupunkiin.....


Aika tuntuu sit kuluvan tosi hitaasti. Vaikka H-hetkeen on vain 4 pvää.
Tänään oli kurja sää ulkonakin. Mutta silti tuli käytyä pienellä kävelylenkillä.
Ja mielessä on miettinyt ensi lauantain juhlapäivän käytännön juttuja. Onneks kulta on käytännön ihminen näis järjestely asioissa kuin minä ite.


Lähestyy lähestyy

Tää on tosiaan aivan uskomatonta, ei tätä olisi uskonut todeksi vielä jonkun aikaa sitten.
Ulisin ja valitin epätoivoisena, että en ikinä löydä ketään...
Mutta nyt olen löytänyt elämäni miehen. Hänen kanssaan menen kihloihin viikon päästä. Hän tulee, kosimaan minua kotikaupunkiini ( tosi romanttista).
Lisäksi on myös aihetta juhlimiseen. Nimittäin valmistun ensi viikolla myös virallisesti lähihoitajaksi.
Kaukana ei ole sekään, että saan uuden kotikaupungin kun muutan rakkaani luo.
Suunnitteilla on myös perheenlisäys ja suhteen rekisteröinti ensi kesänä.