Itketkö nyt - Tom Dooley?

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2007.
Seuraava

Piikkilankaa ja valuvaa hikeä

Viimeinen lomapäivä. Lähes viisi tuntia Kasarminkallion suojissa [joo, sillä on toinenkin nimi, mutta en rohkene käyttää sitä täällä]. Samppalinnan saunassa kuumissa löylyissä, pienet torkut ulkona ja kylmä olut Espositossa.

Voiko muuta päivältä odottaa - eikö tämä voisi olla jo parasta laatuaan?

No, ehkä lajissaan. Parasta oli puhelinsoitto lähes Karjalan kunnailta. Hänen äänensä kuuleminen teki hyvää ;) - auringon riuduttamalle ruumiille ja kaipauksen kurjistamalle sielulle.

Nyt ne molemmat kukoistavat - ja minä elän täyttä elämää!

Hyvää yötä ja miehekkäitä unia!


Hyvin pyyhkii - heti aamusta

Keittiön putki valuttaa tasaisesti vettä sisälle kaappiin. Vielä se ei ole puro, mutta ajanoloon kääntyy sellaiseksi.

Lähden perjantaina lähes kolmeksi viikoksi maalle. Soitin huoltoyhtiöön, että voisiko valuvaa hanaa tulla katsomaan.

"Sopiiko perjantaiaamuna klo 8?" - Pakkohan sen on sopia. Minä vain luulin, että tällaisissa tapauksissa joku tulee kutakuinkin muutamassa tunnissa katsomaan, ettei suuremmasta ongelmasta ole kyse. - Kerran on jo parketit vaihdettu.

Minä lähden pois! - Tavataan rannalla.


Jotta makuuhaavoja ei tulisi

Loman virallinen osuus on sitten takana. Se oli helppo huomata viime yön unen pituudesta. Kun lomalla nukuin käsittämättömiä määriä, töitten alkaessa unen "tarve" putoaa viiteen tuntiin. Eikä kyse ole ahdistuksesta. Mene ja tiedä, mistä.

Varsinainen ensimmäinen työpäivä alkaa vasta keskiviikkoaamuna, mutta nyt on jo se aika, jolloin on varovaisesti tehtävä "tunnusteluja". Nyt olen jo tehnyt niin, että olen avannut työpuhelimeni (kaksi viestiä vastaajassa) ja äsken luin sähköpostini (suurin osa roskapostia - kiireellisiä työhön liittyviä hommia ei).

Tänään ja huomenna ehtii vielä rauhassa torille ja rannalle. Mutta oikeasti on mukava mennä työhönkin. Nautin lomastani! Sain riittävästi levätyksi. Minulla on ollut mainiota aikaa tavata ystäviä - ja solmia uusia tuttavuuksia.

Loman huippukohta lienee se, että lomallani kohtasin myös Hänet.

Ja kun lomalta palaa töihin, niin edessäpäin odottaa jo seuraava loma. Mutta sitä ennen - mitä lienee ;)

Minulla on työni tuoma etuoikeus tavata kaikenlaisia ihmisiä ja kuulla Tarinoita eletystä elämästä. Minulle avautuvat ovet, jotka muutoin ehkä pidettäisiin visusti suljettuna.

Minuun siis luotetaan. Viimeiseen asti pidän siis kiinni siitä, että voin osoittautua tämän luottamuksen arvoiseksi - työssä, mutta myös työn ulkopuolella.

Mukava kun luet tätä ja olet! Hymyillään!


"Rakkaat matkaystävät!"

Hämmästyttävää kuinka paljon unta voi riittää ;) Nukuin lähes yhtäjaksoisesti 16 tuntia. Nyt on hyvin rentoutunut olo.

"Jeesuksen nimessä ja veressä ovat synnit ja epäilykset annettu anteeksi." - Sitaatti on suoraan Valkealan suviseurojen nettiradiosta. Kuuntelen tätä kirjoittaessani suoraa lähetystä Suomen suurimmilta hengellisiltä juhlilta. Vaikka en ole läheisessä yhteydessä lestadiolaisuuteen, liikeen julistuksessa "soi" se perussävy, johon olen lapsuudessa ja sen maisemissa kasvanut.

Yhdelle se on ahdistavaa - minä koen sen turvalliseksi.

Blogin otsikkokin muuten nousee tuosta herätysliikkeen julistuksesta. Matkalla, kohti yhteistä päämäärää, matkanvikoineen - anteeksiannon ja vain sen turvin.

Keskelle tätä arkea sain odotetun tekstiviestin. Sen sisältö lämmittää. Joku ajattelee minua. Tämän tunteen toivoisin monen saavan kokea.

Joku ajattelee, jollekin olen aidosti tärkeä.

Nyt vielä hetki suviseuroja ja sitten saunaan!

Heleätä heinäkuun ensimmäistä sunnuntaita!


Seuraava