• Mary Bell

You cunt, I'm not a queer

Festivaaleilla Turussa. Eilinen meni hieman ohi, pääsimme matkaan vasta kuuden jälkeen. Muutenkin olin hieman pettynyt. Ruisrock on ollut minulle monena kesänä mieluisa tapahtuma, jonne olen aina kun mahdollista lähtenyt. Eilinen ei ainakaan vielä vakuuttanut että kesä 2008 olisi muistoissa mitenkään merkittävänä. En tiedä ihan tarkkaan mitä tapahtui, mutta kaverini tönäisi ystävääni (ihan leikillään siis), ja ystäväni kaatui naamalleen hotellin aulan lattialle. Toiseen käteen nousi pahan näköinen musta patti. Koitimme hoitaa sitä jäillä ja lemmellä.

Tänään on esiintymässä Interpol ja The National, jotka molemmat kiinnostavat kyllä. Myös Ismo Alanko olisi hauskaa nähdä ja kuulla. Muuten ei tarjonta ole ollut kovinkaan kaksinen. Törmäilimme eilen ystävien kanssa alueella ja lähdimme kohti keskustaa jo melko varhain. Emme päässeet muutamaan ravintolaan enää sisään, mutta sattumalta törmäsimme erääseen tutun tuttuun, joka on esiintymässä festivaaleilla. En tiedä millaisen kuvan annoimme itsestämme, pyysin kyllä anteeksi ja koitin lohduttaa ettemme me aina ole niin .. melkein sanoin huonosti käyttäytyviä mutta emme me käyttäytyneet huonosti. Olimme ihan omia itseämme, joskin potenssiin 3. Ajattelen asiaa niin, että ihmiset kyllä karsiutuvat kyydistä pois jos eivät ole samalla "aaltopituudella" kanssamme/kanssani.

Muutaman lipsahduksen kautta koitan ottaa opikseni ja olla tarkempi asioissani. Tai siis tavassa miten niitä käsittelen. Seksuaalisuuteni, sukupuoleni ja arvomaailmani mukaan eläessäni en voi aina allekirjoittaa kaikkien ihmisten ajatuksia ja käytöstä. Ja niin sen pitää ollakin.