• Mary Bell

But where do you go to my lovely

Vapaapäivä ja aamukahvia odotellessa juon aamukahvia. Aurinko paistaa, on lämmin ja viikonloppuna on festivaalit. Toki tänään on edessä vielä muutamia hommia, töitä ja askareita tänään, mutta olen vapaalla työstäni.

Minulla on lista asioista joita haluaisin tai haluaisin tehdä. Mikäpä minua estää hoitamasta tänään listaa lyhyemmäksi? Olen jostain syystä ihastunut ruskeaan väriin. Mielessäni on ruskeat, nahkaiset ajohansikkaat, jokin beige (?) tai toffeenvärinen (?) poolo ja ruskea/konjakki nahkatakki. En ole varma onko ruskea eri sävyissään minulle paras mahdollinen väri mutta nyt sydän käskee siihen suuntaan menemään.

Eilen oli erikoinen ilta. Hauska mutta jotenkin yllättävä ja erikoinen. Olin hieman humalassa ja kävimme yllättävän keskustelun yllättävän ihmisen kanssa. Kaikki alkoi hänen kysymyksestään miten suhtaudun Madonnan avioeroon. Olimme hieman humalassa ja tulin taksilla kotiin. Pyörä jäi odottamaan noutoa kaupungin keskustaan.

(edit.) Ostin ruskean huivin, pellavaa. Se sopii kaksiin ruskeansävyisiin aurinkolaseihini ja koitan pärjätä niillä ruskeilla nahkatakeilla, jotka minulla jo on. Ajohansikkaita en vielä ostanut, vaikka ne ovatkin kovin edulliset. Syksyllähän ne vasta oikeastaan olisivat ajankohtaiset ja siihen mennessä olisin voinut saada jo hankittua sen punaisen Wolfordin mohair-huivin. Tai no, pashminan nimellä sitä myydään, mutta..