• Mary Bell

Cause we were never being boring

Eilinen ja tämä ilta meni ja mennee UMF:n kupeessa. Täytyy todeta etten ole niin ankeilla festareilla ollut. Varmaan koskaan. Kupittaa oli hieman ylimitoitettu tilana ja kumisi tyhjyyttään. Festeillä esiintyville n. 15 esiintyjälle on varattu/rakennettu n. 10 lavaa. Makes sense, ottaen huomioon että saapuessamme paikalle ensimmäinen esiintyjä, jonka ohitimme esiintyi ainoastaan järjestysmiehille. Samassa seurueessamme olleeet musiikkialan ihmiset sanoivat vain tuntevansa suurta myötätuntoa, etteivät tätä soisi yhdellekään esiintyvälle muusikolle/taiteilijalle.

Koska maailma on pieni (ja tietyt piirit entistä pienempiä) törmäsin tietysti henkilöön menneisyydestä. Siihen henkilöön, jonka vuoksi olin NIIN liki jättämässä silloista kumppaniani, joka sai maailmani sekaisin. Muutamasta yllättävästä lähestymisestä huolimatta hän esitti viileää kohdatessamme eli emme varsinaisesti kohdanneet.

Karkasimme festeiltä kun jälleen yksi ankea esiintyjä kapusi pimeälle lavalle ja anniskelualueella oli kaikesta tyhjyydestä huolimatta yli puolen tunnin jono ylihinnoiteltua siideriä/olutta ostamaan. Tänään edessä vielä reissu Kupittaalle, josko olisi enemmän ihmisiä, vähemmän exiä ja parempi tunnelma. Toisaalta meidän tunnelmassamme ei ollut mitään vikaa, se vielä parani jahka pääsimme muuanne. Meillä on aina hauskaa ystävien ja kaverien kanssa oli ympäristö kuinka ankeaa tahansa.
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Varustautuminen syksyyn on jo alkanut ja teettämäni nahkatakki on valmis tänään. Olen miettinyt huivia siihen, siis syksyksi. Olen löytänyt yhden täydellisen. Juuri oikea sävy punaisesta, tarpeeksi suuri koko ja materiaali 100 % kashmiria. Vain hinta kirpaisee hieman, kun merkki on vielä Wolford. Toisaalta olen taipumassa klassiseen neulottuun huiviin. Jätelangoista koottu, hapsuilla varustettu ja oikealla tavalla "hipahtava". Housujen kohdalla olen jättämässä pillejä taakseni (koska ne ovat jo pitkään olleet last season) ja vakuuttunut boot cutin olevan the next big thing, ainakin minulle. Samettihousut olisivat hyvät.

Mutta tämän enempää en jaksa miettiä syksyä. Helteet vasta alkoivat ja ennen ku tarveta huiveille tulee on edessä vielä viljalti tapahtumaa ja matkustelua sekä töitä.