• Mary Bell

And I will always love you

Onko minussa jotain vikaa, kun minua ei kiinnosta mihin tämä maailma on menossa? Minua ei lopultakaan kiinnosta, ei nimeksikään. Toki ahdistun kun näen pahuutta ja ilkeyttä, vittuunnun kun luen pahojen ihmisten mielipiteitä ja kirjoituksia. Mutta silti, kaiken jälkeenkin.. minua ei kiinnosta. Kaipa minä olen aika vahvasti aikani tuote; tunnevammainen (kuten aikoinaan ystäväni minua kuvasi) tolppahuora (kuten toinen ystävä minua kuvasi).
Jostain syystä You Tube, ilmiö jota suuresti rakastan ja ihailen, suositteli minulle Connie Talbotin videoita. Minua ei häikäissyt mikään, mieleen tulivat vain Jon Benet Ramsey ja kaikki se saasta. Onhan se yksinkertaisesti oksettavaa, koko ajatus, mutta silti ja edelleen.. minua ei lopulta kauheasti kiinnosta. Mietin usein ihmisiä, ketkä nousevat barrikadeille ja koittavat muuttaa maailmaa, ottavat kantaa ja tohisevat (joskus hyvinkin triviaaleista) asioista. Mutta kuten olen sanonut, minua kiinnostaa niin monet ilmiöt, jotka liittyvät ihmisiin, ihmisyyteen ja koko sirkukseen.

Olen hyvin väsynyt. Eilinen ajomatka otti voimille. Ja tänään henkisesti ja fyysisesti kuluttava työpäivä. Siitä tämä johtuu. Mieli tekisi karkkia ja suolatikkuja.

Best regards,
Little miss sunshine

6 kommenttia

sarita

1.7.2008 09:07

Minua taas Connie Talbotin videot You Tubessa kosketti; istuin vain ja kuuntelin, ja katsoin, minkä nyt kyyneliltä pystyin :-) Mikä taito sillä tytöllä onkaan, noin pienellä tytöllä !!
Minä tosin kyynelehdin herkästi, monessa muussakin asiassa.... :-))

noksu

1.7.2008 13:31

Heh, mä sitten taas kelailin ihan samaa kuin sä Mary Bell silloin kuin näin ton Connie Talbotin esityksen. Ei kyllä kolahtanut, lähinnä olin vaan silleen niinku että yöks.
Ylimakeeta karkkikuorta. Mut joo, osaahan se skidi laulaa, ei siinä mitään.

Mary Bell

1.7.2008 18:37

Kyllä, onhan ääni lapsella hieno. Mietin vain onko se juuri oikea tapa hoitaa lapsuus (7 hän taisi olla?), mutta kukin tyylillään eikä kaikkien lasten vanhemmat tietenkään ole pahoja.

Ja kyllä, siirappi oli liikaa minulle. Kun ikää on alle 10 tuntuu kornilta kuulla 'I will always love you'.. Hieman kuin 'Elämää juoksuhaudoissa' vuosien takaa.

audinkopoika

2.7.2008 00:54

Huomaa et kyllä sinä välität. Sinua myös kiinnostaa ihmisten pahuus. Se on hyvä :)

JPHki

2.7.2008 17:49

"Kaipa minä olen aika vahvasti aikani tuote; tunnevammainen"
- En tiedä minkä ikäinen olet, mutta mä en usko että "tunnevammaisuus" on mitenkään tämän ajan tuote, vaan aivan päinvastoin. Esim. suuret ikäluokat ovat monella tapaa tunnevammaisia ja puhumattomia, minä/me heidän lapsensa onneksi jo vähemmän ja lastenlapsensa toivottavasti vielä vähemmän.
"tolppahuora (kuten toinen ystävä minua kuvasi)"
- ystävä???

Mary Bell

2.7.2008 18:45

Ystäväpä hyvinkin. Tolppahuoraksi saa toki ystävä kutsua, vieras ei. Se on kovin veteen piirretty viiva aika ajoin.

Lienet oikeassa tuossa tunnevammassa. Ei meilläkään vanhemmat puhu. Ei, koska ovat puhumattomuuden oppineet omassa kodissaan.