• coco

Moon shadow, Moon shadow

Katseltiin kuunpimennysta about puoli kuusi aamulla.Earth's shadow slowly moved over the moon. There was just a faint glow on it untill it set behind buildings. Menemme ostamaan canadiantire.ca (this weeks flier) uusi computer table. Eilen haettiin kaksi wire selfunits uuden keittion kaappiin. Mahtuu enemman tavaraa sinne. Muuttaessa meilla aina tulee heitettya pois vanhaa ja ostaa uutta mita tarvitaan .MIEHET tulee huomenna muuttaan heavy tavarat . Muutto hissi on tilattu on service kaksi tuntia. Sinne mahtuu pari sohvaa sisaan ei tarvi edes nostaa pystyyn. Taikka grand piano.

5 kommenttia

audinkopoika

28.8.2007 20:39

Onko siellä si erikseen normaalihissi ja erikseen muuttohissi ja viel noin isokin,

coco

29.8.2007 03:30

Yksi hisseista on iso ja korkea jonka saa varata muuttoa varten. ettei kaikkia hisseja turhaan pideta on service etta ihmiset saa menna ja tulla tyosta ilman paljon odottamista.

audinkopoika

30.8.2007 15:53

Ihan uutta minulle, aina kuulee uutta. Täälläkin voitas ottaa oppia jossakin isommissa paikoissa.

arkadas

3.9.2007 21:21

Tuleeko se muuttohissi kadulta parvekkeelle? Sellasisia on täällä Suomessa muutamilla yrityksillä käytössä. Kiinteistömme kokonaisremontin yhteydessä näin muuttomiehillä sellaiset. Ai niin Coco ja Brian & kissat! Onnea uuteen kotiin;)

coco

4.9.2007 02:59

Ei se on sisalla mutta taka ovi aukeaa ulos kadulle johtavaan muuttohuoneeseen. Ei sellaista hissia voisi olla taalla joka kadulta tulee vaikka34 kerrokseen.