Angstipalleron muistelmat


Isoäiti on kuolemaisillaan. Se on jo pitkään olla huonossa kunnossa, en tiedä tarkkaan miksi. Sillä on kai joku tulehdus, mutta enempää en tiedä.
Pari tuntia sitten äiti soitti ja kertoi rttä Mummu on nyt tosi huonossa kunnossa. Ei sen edes tarvinnu ääneen sanoa ettei Mummu elä enää pitkään, saattaa olla kiinni parista päivästä tai jopa tunneista.

Äiti meni sairaalaan hyvästelemään Mummun ja ymmärsi hyvin etten halunnut tulla mukaan. Haluan muistaa Mummun sellaisena kuin se oli noin kuukausi sitten kun näin sen viimeksi.

En vaan jaksa uskoa että Mummu jaksaisi yön yli. Ehkä sne on jopa parempi nukkua pian pois, ettei tarvitsisi enää kärsiä.

Tulee ihan mieletön ikävä...


Tuut tuut - olen juna.

Min en tykkää sitten yhtään terveystarkastuksista. Siis, kyllähän ne on vaan hyvä juttu, mut kuka tykkäis kuulla että hemoglobiini on 106 kun sen pitäis olla 125 :<

Nukahdin sen takia kirjastossakin, ja koko ajan on semmonen fiilis että kohta tökkään tulitikut luimiin, että ne pysyis auki.

Äiti kuuli, ja saman tien pyrähdettiin apteekkiin hakemaan rautalääkettä. Edellinen kuuri kun hieman epäonnistui. Ei auttanut yhtään ja pisti vatsan sekasin...


Mulla on varmasti maailman paras isoveli(joka tosin on tyhmä ja aikoo osallistua härkäjuoksuun -____- ). Se on ammatiltaan puuseppä ja tekee huonekaluja jotka päätyy mm. Vepsäläiselle(yksi tekemänsä pöytä tosin on löytänyt tiensä Idols-taloon). Kun sitten kysäisin että oisko hänen mahdollista tehdä mulle tietokonepäytä, hän käski katsoa Vepsäläisen sivuilta ja raivata huoneeseen tilaa niin hän tekee \o/

Kätkä on kyllä muutenkin hyvä puun kanssa, se on työskennellyt Koistisen kantelepajalla, ja on itse tehnyt oman kanteleensa ja kaksi sähkökitaraa. Se ois päässy Soitinrakennuskouluun, ja ois mennykki ellei sillä ois ollu vakituista työpaikkaa ja just tullutta palkankorotusta.


Huomenna vanhemmat lähtee viikoksi Pyhätunturille, noin tuhannen kilometrin päähän kotoa. Aluksi ajattelin että vissiin tuntuu yksinäiseltä, vaikka onkin vähän enemmänkin kränää tuon äiti-ihmisen kanssa. Mutta toisaalta, tuossa juuri asuin käytännössä yksin kolme kuukautta. Sinä aikana ehti veli muuttaa pois, ja vanhemmat kävi ehkä pikavisiitillä niin että ehti käymään kaupassa tai heittämässä ruokarahaa. Saman ne tekee tänään.

Ennen kesälomaa en muuten käytännössä osannu pestä pyykkiä. Tiesin periaatteen, pyykit sisään, ohjelman valinta jne. mutta oikeasti en tiennyt miten homma toimii.

Ja opin mie ruokaakin paremmin laittamaan.

Ainakin pärjäisin omassa kämpässä...


klo. 19.50?!

Kuinka tää päivä näin suhahti ohi? Vastahan mie viiden aikoihin pyörin sängyssäni täysin pirteänä.

Tänään piti yhden tyypin tulla kattomaan mun tietokonetta, se kiukuttelee mulle taas :< mutta tais herra unohtaa koko jutun. Mokomakin. Ois saannu teetä ja keksejä(molemmat siis ollaan teeaddikteja)

Itseasiassa mie oon tänään vaam lukenu pari ficciä, kattonu Nana the movieta ja pelannu wowia. Edes ruokaa en oo laittanu(eikä ees oo nälkä).
Onneks meen huomenna ostaa lankaa villapaitaa varten. Saampahan jotain tekemistä.

Tähän kohtaan laittaisin normaalisti jotain "tahdon sen ja sen" -tyylistä, mutta empäs laitakkaan koska mulla onkin jo mustat housut ja mie teen sen puna-musta-raidallisen villapiadan itse, koska kaupassa se maksaisi maltaita :<


Kaksi miun kaveripoikaa on hulluja! Jotain siinä säädettiin ja päädyin istumaan toisen pojan selän päälle. Seuraava puolituntinen olikin yhtä vuorottelua kahden pojan selänpäällä istumisesta kun toinenkin halus kokeilla. Ilmeisesti 60 kiloa on oikein hyvä paino siinä selän päällä :<

Ja iskä osti mulle uudet housut. Mustat ja mukavan tiukat. Koon puolesta täydelliset vastakohdat lempihousuilleni jotka ovat kuin jätesäkit.

Mulla oli just kaks päivää vapaata koulusta. Sitten viikonloppu. Sitte alkaaki jo syysloma :D


Mie sain juuri puhuttua itseni liikantunneilta. Mikä meinaa sitä että mulla on tästä lähtien torstait ja perjantait vapaata. Ja maanantaina alkaa syysloma. Eli käytännössä 11 päivän syysloma <3

Tosin huomenna pitää mennä poliklinikalle. Ja jos siellä ei tapahdu edistystä huomenna, niin isä hankkii mulle väkisin tehokkaampaa ammattiapua.
Mahdollisuus että sitä edistymistä tapahtuisi edes muutaman viikon sisään on muuten 0% :(

Pari päivää sitten tilanne oli sen verran kriittinen että mut saatiin pysymään kotona vain uhkailemalla poliisilla ja huostaanotolla. Että näin. Mut siis lähetetään jollekkin kallonkutistajalle sairaanhoitajan sijaan. Ohjelmaan kuuluu jo nyt liuta tyhmiä testejä. Ja niitä tulee kuitenkin lisää :( En tykkää testeistä yhtään...


HiHaKi ry

Tänään kotiuduin taas Hiidenharjun Kilta ry:n syyskokouksesta(näin taustatietona: itse kokous kesti ehkä max. kaks tuntia mutta paikan päällä olin 24 h). Kivaa oli ja silleen, minäkin alaikäisenä vähän alkoholia join(vain vähän ja sekin siksi että kermalikööri oli niin pirun hyvää), enimmäkseen kuitenkin kokista kittasin.

Aluksi kun tultiin Gunnarlan majalla(jossa kokous pidettiin) siellä oli paikalla jotain pyöräilijöitä, ne ei tosin mökissä ollu, vaan pihalla jossa oli sellanen taukopaikkagrillimikälie.
Laitettiin paikat kuntoon, eli pestiin kahvipannu ja laitettiin lämmöt päälle.

Ite kokouksesta en voi sanoa paljoakaan. Se oli tylsä ja mut nakitettiin tekemään joulusukkia, avustamaan animemaratonin animeiden valitsemisessa ja opettelemaan ensi vuoden jouluksi poiden pyörittelyä että mulle voidaan iskeä tulipoit kouraan.

Jossain vaiheessa laitettiin saunat päälle. Saunat, siis "tyttöjen sauna" ja "poikien sauna". Oikeesti ne tosin oli sekasauna, mutta "virallisen" tiedon mukaan poikien saunaan meni tyttöjä, ja tyttöjen saunaa meni poikia. Sitte me morsetettiin naapurisaunaan koputtamalla.

Sitte mentiin ulos notskin ääreen vilvottelemaan.
Tässä vaiheessa porukka alkoi olla jo kohtalaisen humalassa. Tilannetta varmaan valaisee se että jotkut lauloi karaokea alasti.

Saunan jälkeen sitten oli hierontasessio. Eero hieroa minua, minä hieroin Eeroa(meinasin vahingossa hieroa siltä tajun kankaalle) ja Eero lupautui hieromaan viellä uudestaankin(oli muuten yllättävän rentouttavaa maata patjalla yläosattomissa samalla kun toinen istuu selänpäällä ja hieroo maitohappopalloja vekka). Toisella kerralla tosin toivoin tosissaan että multa lähtis taju, sattui niin maan perkeleesti ja teki mieli itkeä. Hyvää se tosin vain teki <3

Kehon hallinta tosin oli pohjalukemissa, ei oo lihakset varmaan vuosiin ollu niin rentona. Jossain vaiheessa tuumasin ettei tästä mitään tuu ja menin pukkarin lattialle nukkumaan. Aamusta tungin yhden kaveripojan kanssa samalle patjalle. Mikä siinä, sillä oli patja muttei peittoa, mulla just toisin päin, joten nukuttiin sitten viellä pari tuntia sylikkäin(mitään suurempaa siitä tuskin tulee, jätkä on mua kuitenkin seitsemän vuotta vanhempi).

Nyt sitte kotona, pitäis ruveta siivoomaan...


Oli tyhmä päivä koulussa. Alkoi kahdeksalta, ja loppui 9.30. Sit mie hilluin ruokkikseen saakka. Ruokana oli jotain öklöä ruokaa ja mehujätskiä. Sitä jätskiä en jostain syystä kyennyt syömään pokkana. Varsinkaan kun Hee-chan vähän väliä sanoi "Nuoles nyt vaan Iida." T_________T

Sit mie menin merkonomien tunnille ja lähdin sieltä etuajassa....

Nyt oon kotona ja yritän selvittää yhtä(ilmeisesti) väärinkäsitystä.

Sit Kiltaan.

Tahdon parkouraamaan...