Angstipalleron muistelmat

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2009.

Mietityttää...
En oo ikinä tosissani seurustellut kenenkään kanssa, eikä kukaan ole osoittanut olevansa edes kiinnostunut minusta.
Vuosia mun annettiin ymmärtää että olen friikki, itkupilli, ruma, että mun koskeminen teki sairaaksi tai jotain. Sanottiin jälkeen jäänneeksi ja läskiksikin. Ajan myötä lakkasin välittämästä siitä mitä sanottiin, vaikka joka sana sattui. Osittain aloin uskoa siihen miksi minua väitettiin, enkä yhtään ihmetellyt ettei kukaan ollut kiinnostunut minusta seurustelumielessä. Muutenkin ihmissuhteet olivat aika rajalliset. Enkä todellakaan osaa ottaa suoraan itseeni kohdistuvia kehuja vastaan.
Samoista syistä en oikein ole halunnut ihastua keneenkään, juttu on aina päättynyt omiin kyyneliini.

Nyt huomaankin, että oon samaan aikaan ihastunu kolmeen eri henkilöön, ja mulla ois jopa vientiä.
Mulla ei ole hajuakaan miten mun pitäisi toimia. Yksi useamman vuoden vanhempi miehen alku, kertoi koko päivän olevani hänen mielestään kaunis ja että mun kanssa on helppo olla. Päivän päätteeksi kertoi olevansa ihastunut. Ja vaikka vakaana aikomuskena oli, etten ala hänen kanssaan mihinkään kaveruutta enempään, niin en ole enää niinkään varma.
Toissapäivänä taas tapasin ikäiseni tytön johon hieman tykästyin, ja joka tuntui hieman pitävän minustakin(sanoi että olen hottis O___o enenenenole).
Koulussa on sitten muutaman vuoden vanhempi tyttö johon olen ollut liiankin epätoivoisen ihastunut, eikä hän edes tiedä olemassa olostani. Hänen suhteensa olen jo ymmärtänyt luopua toivosta.

Mulla menee kohta aivot solmuun .___.
(hieman sekavaa tekstiä........)