Angstipalleron muistelmat

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.

Setan foorumille kirjoittamaani viestiä lainaten:

"Ottaa taas pahemman kerran päähän erään henkilön itsekkyys ja tekopyhyys. Kyseessä on siis eräs, tällä hetkellä entinen(käyttäytymisensä vuoksi) ystäväni, joka on toisne parhaan ystäväni entinen tyttöystävä. Ehtivät olla etäsuhteessa monta vuotta, kunnes saman tytön ex jälleen kerran käytti hyväkseen sitä, että tämä ystäväni oli etäsuhteesta aivan palasina. Tämä toinen exä, joka myös oli ihastunut suhteen aikana toiseen, sitten syyttää ystävääni koko sotkusta. Tästä syystä ystäväni syyttää itseään.

Tätä "pahis-exää" mie vihaan jo kyllin, mutta tälle toiselle annan todella vakavan puhuttelun jahka se tähän osaan maata uskaltautuu. Ja jos ei uskalla niin soitan sille hyvin, hyvin vihaisen puhelun.

Ja kuin bensana liekeissäni, tämä ystäväni rakastaa yhä tuota tekopyhää marttyyria joka ei poissaolonsa vuoksi ole koskaan kyennyt näkemään koko palapeliä, ja teki silti omat johtopäätöksensä."

Tämä ystävä on minulle ihan mielettömän tärkeä, ja on ollut todella tuskallista kun on vain kyennyt katsomaan vierestä kun toinen murtuu.
Päätin juuri, että sähköposti saattaisi olla puhelua tehokkaampi keino, jos ko. henkilö ei tähän suomen kolkkaan suostu itsepäisyyttään tulemaan.