Nixonin oppitunti homoista

  • Teema
  • Historia
  • vaeltaja2006
  • 3

Richard Nixon on tullut tunnetuksi vakoiluskandaalista, joka johti eroon USAn presidentin tehtävistä. Salaisista nauhoista on käynyt ilmi, että hän puhui hyvin rahvaanomaiseen tyyliin: kiroili ja manaili vastustajiaan. Nyt on tullut esiin salaisia keksusteluja, joissa Nixon puhuu hinteistä ja leimaa heidät vaaraksi yhteiskunnalle.

Nixon kävi keskustelua neuvonantajiensa kanssa 13.5.1971. USAn presidentti kertoilee nähneensä tv:ssä jotain koomista: "All in the Family"sarjassa kaksi miestä tunnusti olevansa homoja. Sarja pyöri USAssa vuosina 1971-1976. Meillä se sarja tunnetaan siitä, että pääosassa on Archie Bunker. Archie tapaa homojalkapalloilijan ja ystävystyy tämän kanssa. Vävypoika kertoo kuitenkin, että tämä on homo. Tätä homoteemaa käsiteltiin uusintana pyörivässä sarjassa muutama päivä sitten, oliko se nelosella vai subilla.

Nixonin mielestä homoja ei pidä ylistää. Eihän huoriakaan ylistetä. Ihmisillä on heikkouksia ja he menevät ilotaloon, mutta ajatelkaapa, mitä NUO tekevät meidän lapsillemme, 11-12-vuoitaille pojille. Nixonin mukaan partiolaiset on puhdistettava homoista.

Sitten Nixon antaa historian oppitunnin. Mikä tuhosi muinaisen Kreikan. Aristoteles ja Sokrates olivat homoja. Entä muinainen Rooma. Kuusi viimeistä keisaria oli hinttejä. Ranska ja Englanti sahaavat omaa oksaansa, kun suvaitsevat liikaa homoja. Neuvostoliitto on vahva, koska se toimii homoja vastaan. Kannabis ja epämoraalisuus ovat yhteiskunnan tuho. Sen vuoksi kommunistit ja vasemmisto yrittävät levittää länteen näitä paheita.

Nixonin mukaan naiset pukeutuvat kauhean huonosti, koska muotisuunntitelijat ovat homoja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Watergate kaatoi Nixonin 1974.

(Queer.de)

3 kommenttia

Yhdysvalloissa presidentit ovat aina heijastelleet kansansa älyllistä tasoa.

Kyseinen TV-sarja tunnetaan Suomessa nimellä "Perhe on pahin". Oikein oivasti tehty, kirjoitettu ja näytelty todellinen sticom-klassikkosarja, joka toimi aikanaan Yhdysvalloissa yhteiskunnan ajankohtaisena sielullisena peilinä. Siinä tehtiin tarkoituksella jännitteitä äärikonservatiivisen lastauslaiturilla duunarityötä tekevän ja kaiken yksinkertaisesti järkeilevän TV:tä katsovan ja olutta juovan perheenpään, kotirouvana häärivän ja höpsöttävän hieman yksinkertaisen vaimon, hippiyteen taipuvan ja avarakatseisen tyttären ja puolalaiset maahanmuuttajataustat omaavan ja sukupuoliseen vähemmistöön kuuluvan "Läskipää"-vävykokelaan välille. Ja Archien akkujen henkisenä latauspaikkana toimi luonnollisesti kulmakuppila, jossa sitä elämän filosofiaa käytiin sitten läpi oikein kaveriporukassa.
Statisti kirjoitti: "sukupuoliseen vähemmistöön kuuluvan "Läskipää"-vävykokelaan"

Mitä? Onko minulta kaikki nämä vuosikymmenet mennyt totaalisesti ohi joku pointti tuossa sarjassa?