Sopraano Lesley Garretille oma show Classic FM -radiokanavalle

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Sopraano Lesley Garrett saa oman radioshown sunnuntai-iltapäivään Classic FM-kanavalla. "On hienoa oppia uutta jopa klassisesta musiikista ja esitellä joitain omista suosikkikappaleistani," laulajatar kertoo. "Aion olla täydellinen sunnuntai-iltapäivän ruoansulattaja, joten älkää syökö liian paljon ja nukahtako," hän jatkaa.

The Lesley Garrett Show pitää sisällään kuuntelijoiden suosikkeja, sekä johdatusta oopperaan uusille oopperanystäville, tai siitä kiinnostuneille. Joka viikko Garrett tiivistää jonkun kuuluisan teoksen sisällön minuuttiin ohjelman osiossa "60 Second Opera".

Lesley Garrett, 48, aloittaa työnsä lokakuun 12. päivä, ja tuolloin hän esittelee yksinoikeudella uuden levynsä "SO Deep Is the Night" sisältöä. Levy julkaistaan marraskuussa.

Classic FM:n johtaja Roger Lewis sanoo: "Lesley Garrett on kansallinen aarre. Hän tehnyt enemmän kuin kukaan toinen Isossa-Britanniassa
oopperan esittämiseen uusille yleisöille. Olemme haltioituneita siitä että hän on suostunut tulemaan juontajatiimimme pysyväksi jäseneksi."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

(Lähde: Press Association (UK), 26.9.2003)


Classic FM radiokanavan sivut

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!