Sopraano Deborah Voigt allekirjoittanut levysopimuksen Angel Records/EMI:n kanssa

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Yhdysvaltalainen sopraano Deborah Voigt allekirjoitti viime torstaina ensimmäisen levytyssopimuksensa soololevytyksistä, tämä sopimus on yksinoikeudella Angel Records/EMI:n kanssa.

Voigtin ensimmäinen julkaisu tämän levymerkin alla tulee olemaan kokoelma Wagnerin ja Straussin aarioita. Levytys tehtiin syyskuussa
yhdessä Baijerin radion sinfoniaorkesterin ja kapellimestari Richard Armstrongin kanssa, ja se julkaistaan 6. huhtikuuta 2004.

"Deborahin tulkinnat Wagner- ja Strauss-repertoaarista ovat loistavia," sanoo EMI levy-yhtiön jazz- ja klassisen musiikin osaston johtaja Tom Evered, "kaikista amerikkalaisista oopperalaulajista hänella on voimakkain ote ja kunnioitus amerikkalaista populaari- ja näyttämömusiikkia kohtaan. Tämä yhditelmä raudanlujaa klassisen musiikin ammattilaisuutta ja rakkaus amerikkalaista lauluperinnettä kohtaan, ovat lyömätön ja harvinainen."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Deborah Voigtin on määrä toimia New Yorkin Filharmonikkojen joulukonsertin emäntänä joulukuun 7. päivä, ja hänen Carnegie Hallin
resitaalidebyytti on suunniteltu huhtikuun 7. päivälle 2004. Tulevaisuudensuunnitelmat pitävät sisällään mm. levyn Broadway-musikaalien musiikkia.

(Associated Press 31.10.2003)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!