Nainen pidätetty Beverly Sillsin ahdistelusta

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

New Yorkin poliisi on pidättänyt häiriintyneen naisen joka ilmestyi Metropolitan Operalle ja ilmoitti haluavansa avioitua oopperalegenda Beverly Sillsin kanssa.

Victoria Glover, 39, pidätettiin tiistaina 18. toukokuuta Metropolitan Operan näyttämön ovella sen jälkeen kun hän sanoi: "Olen Jesus Emmanuel, haluan tavata Beverly Sillsin. Tulin tänne mennäkseni hänen kanssaan naimisiin," kertoo New York Post.

Beverly Sills, 74, tiettävästi tiesi ahdistelijansa toimista, sillä sama henkilö oli ahdistellut häntä jo kuukausia, syyttäjäviranomaisille Sills kertoi tunteneensa suurta pelkoa fyysisen turvallisuutensa puolesta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Glover, työtön detroitilainen trukkikuski, on lähetellyt Sillsille kirjeitä ja soittanut puhelimella ja julistanut rakkauttaan Sillsiä kohtaan viime syksystä lähtien. Kirjeet tulivat Metropolitan Operaan jossa Beverly Sills toimii oopperatalon hallintoneuvoston puhemiehenä.
Puheluita tuli jopa kahdesti viikossa, sitten ne lakkasivat kuukausiksi, ja sitten alkoivat jälleen yhtäkkiä ja silloin niitä tuli useita päivässä, itse yhteydenottojen viesti oli aina sama. "Rakastan sinua," lukee yhdessä kirjeistä, "ole kiltti ja mene kanssani naimisiin Beverly, niin en tule hulluksi. En voi elää ilman naista. Haluan vain sinut, en ketään toista," luki eräässä toisessa kirjeessä. Ja tiettävästi Glover myös kirjoitti: "Älä huolehdi, Jumala sanoi että voimme mennä naimisiin."

(Lähde: UPI, 26.05.2004)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!