Sairastapausten vuoksi muutoksia Manon Lescaut’n esityksissä - Italialainen tenori Antonello Palombi ensivierailulla Kansallisoopperassa

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Sairastapaukset aiheuttavat muutoksia Suomen Kansallisoopperan Manon Lescaut’n näytännöissä. Sairastuneiden Mika Pohjosen ja Jyrki Anttilan tilalla des Grieux’n roolissa laulaa torstain 06.10. ja lauantain 08.10. esityksissä italialainen tenori Antonello Palombi. Useissa merkittävissä oopperataloissa laulanut Palombi vierailee Kansallisoopperassa ensimmäistä kertaa.

Gilbert Deflon ohjaama Manon Lescaut on tuotettu yhteistyössä Berliinin Deutsche Operin kanssa, ja Antonello Palombi on esiintynyt des Grieux’n roolissa viime kaudella Berliinin esityksissä.

Antonello Palombi on saanut mainetta erityisesti Verdin ja Puccinin suurten tenoriroolien tulkkina. Hän on esiintynyt mm. Torinon Teatro Regiossa, Rooman oopperassa, Venetsian Teatro La Fenicessä, Berliinin Deutsche Operissa, Baijerin valtionoopperassa, Zürichin, Lissabonin ja Frankfurtin oopperoissa sekä Glyndebournen oopperafestivaaleilla.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 05.10.2005)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!