Eläkeläisille ja opiskelijoille uusia etuja Kansallisoopperassa

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Suomen Kansallisooppera tarjoaa uusia etuja eläkeläis- ja opiskelijakatsojille. Kuluvasta kevätkaudesta lähtien eläkeläiset saavat 5 euron alennuksen normaalihintaisista lipuista hintaryhmissä 1 ja 2, eli permannon ja ensiparven paikoista. Opiskelijoille tarjotaan viimehetken opiskelija-alennus: esityspäivänä opiskelijat voivat ostaa liput permantopaikoille 10 euron hintaan, jos katsomossa on tilaa.

Viimehetken opiskelija-alennus myönnetään vain esityspäivänä ostetuista lipuista, eikä paikkoja voi tällöin varata etukäteen. Viimehetken alennuksen rinnalla on edelleen käytössä myös perinteinen opiskelijahinta, joka on 50 % normaalilipun hinnasta (hintaryhmissä 1–4) ja mahdollistaa sekä lipun varaamisen että lunastamisen etukäteen.

Kansallisoopperan normaalihintaiset liput maksavat katsomopaikasta riippuen 12–95 euroa. Uudet edut myönnetään vain voimassa olevaa eläkeläis- ja opiskelijakorttia vastaan Oopperan lipunmyynnissä ja Lippupisteissä. Lisätietoja alennuksista antaa Oopperan myyntipalvelu puh. (09) 4030 2210 arkisin klo 9–16.


(Suomen Kansalllisooppera, lehdistötiedote 31.01.2006)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!