Suomen Kansallisoopperalle sopimus sponsorihankinnasta

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Kansallisooppera saa apua yhteistyöyritysten hankintaan ulkopuoliselta toimijalta. Suomen Kansallisoopperan säätiö on solminut yrittäjä Kristian Järnefeltin kanssa sopimuksen uuden yritysyhteistyöohjelman rakentamisesta sekä yhteistyöyritysten hankkimisesta ja kumppanuuksien hoitamisesta. Kansallisoopperan pääjohtaja Erkki Korhosen mukaan Kansallisoopperalle etsitään lähivuosina vähintään 10 uutta yhteistyökumppania.

Kristian Järnefeltillä on laaja kokemus sponsorointisopimusten hyödyntämisestä asiakkaana. Hän on aiemmin työskennellyt mm. teknologiayhtiö Hewlett-Packardin Suomen ja Baltian markkinoinnista vastaavana johtajana sekä yhtiön Baltian toimintojen johtajana.

"Kansallisooppera on maamme suurin taidelaitos. Sen monipuolinen ja laadukas ohjelmisto yhdistettynä ainutlaatuisiin puitteisiin antaa erinomaiset mahdollisuudet yhteistyön syventämiseen elinkeinoelämän kanssa. Tarjoamme yrityksille korkeatasoisen näyttämön hoitaa sidosryhmiään niin suurissa kuin räätälöidyissä pienimuotoisissakin tapahtumissa", toteaa pääjohtaja Erkki Korhonen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Suomen Kansallisoopperan nykyiset pääyhteistyöyritykset ovat Sampo, Varma ja If sekä yhteistyöyritykset Fazer Amica ja Senaatti-kiinteistöt. Tällä hetkellä sponsorisopimusten arvo on noin puoli miljoonaa euroa.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 20.10.2006)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!