Soile Isokoski kertoo Jevgeni Oneginista Kansallisoopperassa - Ilmainen Tutustu ensi-iltaan -tilaisuus tarjoaa makupaloja tulevasta uutuusoopperasta

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Sopraano Soile Isokoski kertoo Jevgeni Onegin ­-oopperan aiheista ja musiikista Tutustu ensi-iltaan -tilaisuudessa Kansallisoopperan päälämpiössä maanantaina 13.11. klo 18. Isokoski vierailee Tšaikovskin Jevgeni Oneginissa Tatjanan roolissa, ja uutuusooppera saa ensi-iltansa perjantaina 24.11.

Noin tunnin mittainen Tutustu ensi-iltaan on kaikille avoin ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Läsnä ovat myös mm. Kansallisoopperan ylikapellimestari Mikko Franck sekä laulajat Tuija Knihtilä ja Jyrki Korhonen, jotka esittävät tilaisuudessa makupaloja oopperasta.

Jevgeni Onegin on ylivoimaisesti suosituin venäläisooppera Suomessa. Sen slaavilaisia romansseja muistuttavat melodiat ovat osa suomalaisten musiikillista äidinkieltä: melodialinjat kuuluvat suomalaisissa tangoissa ja mm. Malmsténin mollisävelmissä. Uusi Jevgeni Onegin on Kansallisoopperan ja englantilaisen Royal Opera Housen yhteistuotanto. Teoksen ohjaa Steven Pimlott ja esitysten johdossa vuorottelevat Mikko Franck ja Pietari Inkinen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Tutustu ensi-iltaan: Jevgeni Onegin
Kansallisoopperan päälämpiössä ma 13.11.2006 klo 18.00

Läsnä sopraano Soile Isokoski, kapellimestari Mikko Franck, mezzo-sopraano Tuija Knihtilä, basso Jyrki Korhonen, pääjohtaja Erkki Korhonen ja päädramaturgi Juhani Koivisto
Vapaa pääsy


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 09.11.2006)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!